1-DIN spiller

1-DIN spiller er den helt vanlige bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

1-DIN og den dobbelt så høye 2-DIN spilleren er de to standardstørrelsene på bilspillere. Har du en spesialtilpasset bilspiller du ønsker å bytte ut, kan du ta en titt på våre biltilpassede bilspillere. Skal du bytte spilleren i lastebilen bør du derimot se om du trenger en 24 volts bilradio.

1-DIN spiller med skjerm

 

I tillegg til de tradisjonelle 1-DIN spillerne finer du også en rekke 1-DIN bilradioer med skjermer. På den måten blir spillerne mer intuitive å bruke, samtidig som det åpner for enda flere nyttige funksjoner. Her finner du blant annet kartleser og navigasjon, talekontroll, og mange er kompatible med ryggekamera. Skjermene på 1-DIN spillerne er det vi kaller flytende. Det betyr at de stikker ut fra spilleren. Derfor bør du sørge for at skjermen til 1-DIN spilleren du kjøper kan justeres på en måte som gjør at den ikke er i veien for andre viktige knapper på dashbordet.

Bytting av 1-DIN spiller

 

Å bytte 1-DIN spiller er veldig enkelt, og det eneste du trenger er utstyret som følger med bilspilleren. Det er viktig at bilen er slått av, og for sikkerhetsskyld er det er en god ide å koble ut bilbatteriet. Ta først av pynterammen rundt, før du bruker verktøyet for å få ut spilleren. Dette skal være ganske lett, så være forsiktig med å bruke kraft. Kablene er standardiserte og skal passe alle 1-DIN spillere. Nå er det bare å koble over i den nye bilradioen din, før du dytter den på plass og tester lyden i din nye bilspiller.

Merk deg at om du ikke har DAB-radio fra før, så må du også montere en DAB-antenne for å få inn DAB signaler på din nye bilspiller. Vi har både takantenner og vindusantenner du kan velge mellom.

Les mer...Vis mindre...

Alpine iLX-702D

DAB+, Bluetooth, Android Auto, Carplay++

Varenr:ILX702D
2815 2815 2815 2815 2815 2815 2815
9 895,-
-+
Nettlager: ikke på lager (18 dager)

7-tommer Multimediaenhet kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto

På jakt etter den ultimate iPhone opplevelsen i bil? Da bør du ta en nærmere titt på Alpine iLX-702D Apple CarPlay og Android Auto multimedia enhet for ettermontering i bil. Nyt musikken, bruk apper, Stream fra Spotify, tillgang til meldinger, snakk med Siri.. You name it.....

Alt du er vant med å gjøre på din iPhone nå på 7-tommer kapasitiv skjerm. Med Apple CarPlay får du den beste brukeropplevelsen av din iPhone på veien.

Få gleden av det siste innen media kompatibilitet, online navigering og Alpine`s audiophile lydkvalitet i din bil med Alpine iLX-702D . Enheten er fullt kompatibel med smarttelefoner som iPhone 7 og Galaxy S7, og lar deg kontrollere telefonene med smarte Android Auto og Apple CarPlay på sin 7-tommer store berøringsskjerm.

*Apple CarPlay er kompatibel med iPhone 5S, iPhone 5C, Telefon 5, iPhone 6 eller iPhone 6 pluss, med den nyeste versjonen av IOS.

"Apple CarPlay er en utrolig opplevelse for sjåførene. Vi er glade for å tilby Alpine brukerne et produkt dedikert til Apple CarPlay, som gir tilgang til iPhone-funksjoner de ønsker å bruke mest mulig mens du kjører, for eksempel kart, meldinger, samtaler, å høre på musikk og mye mer." Sier Hirofumi Morioka, Alpines Senior Director og CTO

ILX - 702D er et mecha-less apparat med en 7-tommers kapasitiv berøringsskjerm med flat-face design. 

Den er dedikert til bruk med Apple CarPlay å gi deg en sømløs iPhone opplevelse i bilen. Apple CarPlay gir iPhone-brukere en utrolig intuitiv måte å ringe, bruke kart, lytte til musikk og få tilgang til meldinger med bare et ord eller en touch. Når Apple CarPlay brukes på ILX -702D, kan brukerne styre Apple CarPlay fra 7-tommers skjerm eller aktivere Siri for minimert distraksjon. 

Tilsvarende lyd, veibeskrivelser og telefonsamtaler spilles gjennom bilens høyttalersystem. Apple CarPlay bruker en Lightning -kontakt og er kompatibel med iPhone 5 eller nyere, og den nyeste versjonen av iOS.

Andre funksjoner inkluderer 3 linjeutganger (2V), en A/V AUX-inngang, Alpines MediaXpander™ teknologi for forbedret avspilling av komprimert media, og en inngang for ryggekamera system (kamera system selges separat)

7-tommer skjerm med 1-DIN chassis

Fler og fler biler blir i dag har dashbord som passer både 7- og 8-tommer skjerm, men bak skjermen er det gjerne ikke plass til et fullt 2-DIN produkt, som for eksempel dashbordene i nye SMART. For å møte disse utfordringene har Alpine gitt iLX702D et 1-DIN kabinett bak en 7-tommer skjerm. Så med riktig monteringssett kan du oppnå en perfekt installasjon i biler med plassproblematikk.

Når du bruker den 7" kapasitive berøringsskjermen for første gang vil du legge merke til hvor godt og raskt den reagerer på kommandoer. Dette er uten tvil den beste skjermen vi noensinne satt i noen av våre produkter. Viktigste funksjoner er:

  • Svært responsiv for kommandoer
  • Støtter dra/ flipp kommandoer
  • Utmerket synlighet selv under direkte sollys
  • Høy kontrast og lysstyrke
  • Inkludert DEMO modus

iLX-702D, iPhone og Apple CarPlay — en perfekt kombinasjon.
Apple CarPlay tilbyr en sikker og intuitiv måte å bruke iPhone i bilen. Bare koble din iPhone til ILX-702D gjennom lightning kontakten og Apple CarPlay apps vises på Alpine-skjermen.

Bruk 7" berøringsskjermen eller Siri for å få veibeskrivelser, ringe, bla i musikkbiblioteket diktere SMS-meldinger - eller la Siri lese nye innkommende SMS-meldinger til deg.
I tillegg er det flere Apple CarPlay godkjente apps som podcaster, Spotify, internettradio andre - og antallet fortsetter å vokse. Apple CarPlay lar deg bruke alle disse programmene og samtidig holde øynene på veien.


Høyoppløselig WVGA berøringsskjerm
7-tommers (17,8 cm) WVGA skjerm med høy oppløsning og berørings teknologi gir deg full kontroll av systemet. Med det nyeste innen videoteknologi får du fremragende bilde klarhet, kontrast og oppløsning. Dette gjør at kart vises med imponerende detaljer under navigering, mens filmer og videoklipp blir en ekte kinoopplevelse. Menyer og funksjoner er designet svært intuitive og er lette å betjene


Telefon
Apple CarPlay integreres sømløst med din iPhone for enklere bruk og funksjonalitet. Bruk Siri til å ringe, returnere tapte anrop og lytte til talemeldinger, samtidig som du kan holde øynene på veien.

Musikk
Du kan styre alle musikksøk på iPhone direkte fra ILX-702D. Søk spillelister, artister, album, sanger og mer ved å rulle eller via alfabetisk søk. Du kan også aktivere Siri til å spille musikk ved å gi talekommandoer. USB-tilkobling sørger for superrask tilgang og høy lydkvalitet.

Kart
Uansett hvor du går, la Apple CarPlay vise deg veien. Enkelheten i Apple Maps vil lede deg gjennom sving-for-sving muntlig beskrivelse, interaktive 3D-visninger, trafikkforhold og beregnet reisetid - alt fra dashbordet. Og når du begynner å legge inn en adresse, vil Apple CarPlay bruke forskjellig informasjon til raskt å forutsi bestemmelsesstedet.


Meldinger
Nyt en bedre måte å tekste med venner og familie med Apple CarPlay når du er på veien. Gjennom stemmekommandoer, kan Siri gjøre alle de tunge løftene ved å sende, lese og svare på tekstmeldinger, slik at du aldri trenger et blikk på telefonen mens du er bak rattet.


Bli din egen lydtuning ekspert - TuneIt™ Ready
ILX -702D er kompatibel med Alpine TuneIt™ 2.0 App, en gratis smartphone-app som gir tilpasset lyd-tuning for Alpine lydsystemer. Alpine TuneIt 2.0 App lar brukerne enkelt justere et bredt spekter av lyd innstillinger, inkludert tidskorrigering, parametrisk EQ, delefrekvenser, forhåndsinnstilte EQ moduser og mer. Innstillingene blir gjort gjennom programmet og lastet opp til ILX-702D for presis lyd tilpasning og umiddelbare resultater.

Last ned TuneIt™ app og koble app din iPhone® via USB eller Android telefon via Bluetooth - til en Alpine TuneIt App klar hovedenhet.IPhone® eller Android smart telefoen din får et lydtuning grensesnitt. Når du endrer innstillingene på smarttelefonen , vil du høre resultatene, slik at du kan tilpasse lyden til akkurat slik du ønsker det. Sound tuning valg inkluderer: 6-kanals Digital tidskorreksjon, 9-bånds Parametrisk EQ, Senter Frekvens, og Crossover cutoff, nivå og bratthet

Og ikke nok med det.. Etter tuning av systemet, kan du laste opp dine innstillinger til Alpine Cloud Server for å dele dem med andre Alpine fans. Du kan også sjekke ut andre brukerens innstillinger og rangere dem. Last ned interessante løsninger og prøv dem i bilen din. Databasen vil raskt vokse, så sjekk innom ofte for å se etter nye.. Dette er spesielt nyttig for nybegynnere uten mye lydtuning erfaring, siden brukere med lignende biler ganske enkelt kan bruke de samme innstillingene som deles av andre. Jo mer aktiv brukeren er i deling og vurdering av innstillinger, utvikles en høyere status i applikasjonen.
Apple CarPlay og Android Auto kompatibel med stor 7-tommers kapasitiv berøringsskjerm, Bluetooth, Android, iPhone og MirrorLink.

Produktinformasjon

Android Auto Ja (kablet)
Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
Apple Carplay Ja (kablet)
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Kjøpes separat
IR øye for fjernkontroll Ja
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


2815