Alpine X-A70F 4-kanals forsterker

Hi-Res, 4x175W RMS i 2 Ohm

Varenr:XA70F
Alpine X-A70F 4-kanals forsterker Hi-Res, 4x175W RMS i 2 Ohm Alpine X-A70F 4-kanals forsterker Hi-Res, 4x175W RMS i 2 Ohm Alpine X-A70F 4-kanals forsterker Hi-Res, 4x175W RMS i 2 Ohm Alpine X-A70F 4-kanals forsterker Hi-Res, 4x175W RMS i 2 Ohm Alpine X-A70F 4-kanals forsterker Hi-Res, 4x175W RMS i 2 Ohm
5 929,-
-+
Nettlager: ikke på lager (42 dager)

X-Series-Logo

Alpine introduserer den helt nye X-serien med høyverdige høyttalere og forsterkere. Disse produktene er konstruert og innstilt for å skape en perfekt match for ekstraordinært dynamisk, realistisk lyd gjengivelse.

De helt nye X-seriens forsterkere setter en ny standard for lydkvalitet og effekt i et svært kompakt design. Disse forsterkerne er tilgjengelige i mono-, firekanals- og femkanalkonfigurasjon.

X-serien forsterkere er designet for ekte Hi-Res Audio avspilling med ultra lav forvrengning og et bredt frekvensområde.

X-seriens forsterkere er bygget på en ny Alpine krets design som oppnår klasse-ledende ytelse og pålitelighet. Ved å forenkle krets topologi, kan Alpine sikre den reneste mulige signalveien. Mens enkelheten i kretsen bidrar til et flott lydsignal, legger vi til en eksklusiv dual feedback loop som korrigerer signalforvrengning. Denne smarte designen resulterer i et frekvensrespons som ikke bare oppfyller Hi-Res lydstandarden på 40kHz, men utvider til og med opptil 60kHz. Forsterkeren opprettholder en veldig lav faseskift i hele musikkspektret, noe som gjør at musikken forblir trofast mot det opprinnelige opptaket med realisme som setter deg i sentrum av forestillingen.

Selve kjernen på X-seriens forsterkerkabinett er en solid støpt aluminiums kjølekappe, som holder forsterkeren kjølig når forsterkeren jobber på sitt maksimale nivå. Overskuddsvarmen stiger opp fra forsterkernes ny-designede kjølekappe profil som både øker luftgjennomstrømningen og øker overflate kjølingen. De vifteløse kanalene er lokalisert på begge sider av forsterkeren og sørger for at varm luft naturlig stiger opp og skaper et vakuum som suger inn kald luft fra bunnen. Dette smarte designet ivaretar kontinuerlig termisk håndtering for uavbrutt lytteopplevelse.

Fjerner du topplaten av aluminium finner du forsterkerens kontrollpanel. Panelet er lett tilgjengelig og lar deg justere forsterkerne etter at den er installert.


 

Hvordan koble høyttalere eller subwoofer mot denne forsterkeren:

Dette er en forsterker med fire utgangskanaler. Denne kan kobles til to høyttalerpar (se skjema 1), eller ett høyttalerpar og en subwoofer (se skjema 2).
Høyttalertilkobling vises i skjema med 4 Ohm, men vil gjelde det samme ved bruk av 2 Ohms høyttalere.
Dersom man ønsker å bruke en 4-kanals forsterker til bruk med subwoofer benyttes en brokobling (skjema 2) på to av kanalene. Her anbefales 4 Ohms subwoofer. Det skal ikke kobles 2 Ohms subwoofer på annet enn 1 Ohms kompatible 4-kanals forsterkere.

 

 

 

Hi-Res Audio forsterker 4-kanaler

Produktinformasjon

Effekt RMS 2 Ohm 4 x 175W
Effekt RMS 4 Ohm 4 x 120W
Effekt RMS brokoblet 4 Ohm 2 x 350W
Frekvensområde 10 Hz - 60.000 Hz
Høynivå inngang (High Level) Nei
Inkludert bassremote Nei
Innebygget delefilter Ja
Pass-through utgang (RCA ut) Nei
Vekt 3,2 kg


2554