Meny
0stk
Sum:
0,-
inkl. mva.
Defa bilvarme

DEFA - komfort og glede

Bilradiospesialisten AS er blant landets ledende på DEFA bilvarme-montering. Våre montører har lang fartstid og kan montere på nærmest alle typer biler.


Defa-tilbud

La oss sende deg et uforpliktende tilbud på hva det koster ferdig installert i bilen din.

Vi kan montere i Trondheim, Bergen og via en samarbeidspartner på Lørenskog (Oslo).

Kontakt oss på kundeservice@bilradiospes.no og oppgi bilens registreringsnr. Vi sender deg da "menyen" til akkurat din bil med alle de riktige prisene.
De fleste av oss har opplevd det;  
Bilen står ute. Man har det travelt. Ungene skal i barnehagen, jobben skal rekkes. Det er kaldt, og man vet det er kø. Etter å endelig ha fått på ytterklær og kommet seg bort til bilen finner man ut at alle rutene er dekket av is. Dørpakningene er frosne og bilen er gjennomkald. Bilen må startes og stå lenge på tomgang, barna fryser og far eller mor står og skraper is med kalde fingre.


DEFA Bilvarme sørger for godt oppvarmet kupè og isfrie ruter, fulladet batteri, og forhåndsvarmet motor. Med et DEFA system ville historien over vært av det behagelige slaget, og man kunne kjørt avgårde med både varme barn, varme fingrer og uten forsinkelser. Det gir også mer tid til den viktige "hadet-klemmen", tryggere kjøring og bedre humør.


Hvorfor skal man velge akkurat DEFA ?

Norske DEFA har laget bilvarme i mange tiår og er ledende på markedet innen forhåndsoppvarming av bil. Systemet er driftssikkert og solid, har gode garantivilkår og et lett tilgjengelig deleutvalg.

DEFA tilbyr flere pakkeløsninger hvor man kan velge fra det enkleste med kun forhåndsoppvarming av motoren, til komplette pakker med motorvarmer, kupèvarmer, batterilader og styring via smarttelefon og app.

I motsetning til drivstoff-baserte systemer vil ikke DEFA bilvarme tappe batteriet i bilen din, og vil i stedet være tilkoblet 230V kontakten og dermed helt miljøvennlig. En forhåndsoppvarming av motor vil sørge for lavere drivstoff-forbruk gjennom vinterhalvåret, og en oppvarmet kupè sørger for langt tryggere forhold for sjåføren.

Dette kan du lese mer om her: DEFA Helse og miljø .


En viktig bonuseffekt av oppvarmet kupè er isfrie ruter. Hver vinter skrives det i media om bilister med nedisete ruter - som tar sjansen fordi man er sen til jobb eller skole.

Slurv med sikten kan faktisk ruinere deg - les mer om det her: Slurv med sikten


Hvorfor skal man velge Bilradiospesialisten AS for montering av DEFA bilvarme?

Bilradiospesialisten AS har blant Norges mest erfarne montører innen DEFA bilvarme , og både selgere og montører har lang fartstid innenfor dette området.
Våre kundebehandlere hjelper deg med å finne det systemet du trenger og kan sette opp forskjellige løsninger ut fra budsjett og behov.

DEFA bilvarme kan monteres i nærmest alle slags biler, og også andre kjøretøyer som lastebiler, traktor, anleggsmaskiner osv.
Ja, til og med elektriske biler vil kunne nyte godt av DEFA - selv om motorvarmerbehovet er borte kan en DEFA kupèvarmer sørge for god og varm kupè uten å korte ned rekkevidden.

Bilradiospesialisten AS er Norges største enkeltkunde av DEFA bilvarmeprodukter.
Oppdatert
Gå til innholdet