Meny
0stk
Sum:
0,-
inkl. mva.
bmwradio

BMW Radio

Identifisering av ulike BMW Radio-og navigasjonssystemer

BMW er tilgjengelige med forskjellige systemer. Denne oversikten hjelper deg å identifisere din BMW infotainment system.

Se alle våre bilradioer her. 

bmw_radio_professional2

Radio Business 

Den enkle Radio Business i 1-DIN-format uten skjerm støtter ikke Bluetooth-funksjoner.
Radio Professional (E-serie) 

Radioen støtter MP3 og leveres i 1-Din format. Radioen har et 2-linjers display. Den kommer i forskjellige versjoner med og uten fiberoptikk-kontakt. Vær oppmerksom på at fiberoptikk kontakten er nødvendig for Bluetooth integrasjon.


bmw_cic_09

Radio Professional (F-serie) 

Radioen er ganske lik CIC Business system, men uten navigasjon. Den kommer i forskjellige versjoner med og uten fiberoptikk-kontakt. Vær oppmerksom på at fiberoptikk kontakten er nødvendig for Bluetooth integrasjon.
business-cccRadio Champ / Business 

Radioen har en eksternt 6,5" fargeskjerm. Displaydesignet korrespond
erer med CCC Business, men uten navigasjon. Denne radioen er også kalt M-ASK.
business-cccCCC Business 

System med DVD-navigasjon, iDrive og 6,5 i fargeskjerm. Hovedenheten har et spor hver for navigasjon og - hvis det finnes - for CD-skifter. Denne radioen er også kalt M-ASK. Systemet ble installert mellom 2003 og 2008. DVD Kartene er laget av Navteq.
ccc-professionalCCC Professional 

System med DVD-navigasjon, iDrive og bred fargeskjerm.(16:9) - Hovedenheten har et spor hver for navigasjon og for CD-veksler. Systemet ble installert mellom 2003 og 2008. DVD Kartene er laget av Navteq.


bmw_cic_09Navigasjonssystem CIC Business 

System med HDD navigasjon, iDrive og 6,5" fargeskjerm. Hovedenheten har ett spor for CD-skifter, ingen for navigasjon. Systemet ble installert fra 2008. Kartene er laget av Teleatlas. Versjonene for E-serien og F-serien er ganske like, men basert på forskjellig teknologi.
cic-prodessional
Navigasjonssystem CIC Professional 

System med HDD navigasjon, iDrive og 8,8" fargeskjerm. Hovedenheten har ett spor for for CD-skifter, ingen for navigasjon. Systemet ble installert fra 2008. Kartene er laget av Teleatlas. Versjonene for E-serien og F-serien er ganske like, men basert på forskjellig teknologi.


nbt_main_menuNavigasjonssystem NBT Professional 

HDD infotainment-systemet inneholder et bredt fargedisplay. Det er brukt siden begynnelsen av 2013 i BMW F-serie modeller. Foruten nye animasjoner, kan den nye generasjonen bli gjenkjent av prefikset "NBT_" foran versjonsnummeret (Navigasjon -> Version)
i-Drive kontrollenIDrive - 2015 BMW M3 (15980458906)
bmw-3-4
Oppdatert
Gå til innholdet