Meny
0stk
Sum:
0,-
inkl. mva.
collage-ekstralys-horizontal-rev1

Ekstralys

Hvorfor bør du montere ekstralys på bilen din?

 
Ekstralys---Montering


Mørke netter, avsidesliggende veier uten veibelysning og regn i skumring. Vi har alle vært i bilen under slike forhold og kjent på usikkerheten og utryggheten. Norge er et land med fantastisk natur, men mange veier men mange svinger og uten belysning. Det kan være en stor fordel å se elgen som er på vei ut foran bilen.


Ekstralys---Trygghet


Ekstralys på bilen gir deg en helt annen opplevelse og vil lyse opp både veien foran deg og sidene slik at du har en vesentlig bedre oversikt. Ekstralys er sikkerhet og trygghet. Det er til stor hjelp for deg som kjører på mørke kvelder og netter, i tåke eller snøfokk. Det kan hjelpe deg å oppdage, eller bli oppdaget.


Ekstralys---KomfortVi hos Bilradiospesialisten AS har gang på gang fått vist vår erfaring og kompetanse med LED belysning, og vi har montert på utallige biler i flere år.
Vi fokuserer på kjente merkevarer for å sikre at du som kunde skal slippe unna problemer i etterkant.

Vårt utvalg består selvsagt av de meget populære LED-barene, men i tillegg fører vi et stort utvalg innen både arbeidslys, varsellys, marinebelysning, skiltlys og mye mer. 

Ekstralys---Utvalget

Vi leverer både enkle og mer integrerte monteringer. Enkleste form for montering er på en brakett som plasseres bak nummerskiltet. Slike braketter finnes for forskjellige bredder av LED-bar, eller hvis man ønsker å montere to separate lys. Ønsker man å gjøre ekstralyset så diskret som mulig kan vi på mange biler felle de inn i f.eks. grillen. Vi hjelper deg med forslag slik at du skal få det resultatet du ønsker deg.

 
 

Oppdatert
Gå til innholdet