Meny
0stk
Sum:
0,-
inkl. mva.
Artikkelheading Elbil

Elbil-lading

Bilradiospesialisten AS har valgt DEFA som totalleverandør innen elbil-lading. Ladekabler og portable ladere går under navnet Salto, og ladestasjonene for fastmontering heter eRange. DEFA er valgt for å sikre holdbare kvalitetsprodukter med høy sikkerhet.

Ladekabler

I utvalget av kabler vi både Mode 2 ladestasjoner, og Mode 3 ladekabler.
Mode 2 ladere er det som ofte er omtalt som nødladere. Disse kobles mot vanlig Schuko stikkontakt. For slik type daglig lading er det lovpålagt at kontakten står på dedikert 10A kurs med jordfeilvern type B.

Mode 3 ladekabler er kabler som benyttes på ladestasjoner (både offentlige og private) med Type 2 uttak og frem til bilens tilkobling.

Se vårt utvalg av ladekablerLES MER: - Alt om ladekabler til elbil og de forskjellige systemene
Ladestasjoner

DEFA eRange ladestasjoner er blant de aller sikreste ladestasjonene på markedet. Disse tilfredsstiller alle nye krav og standarder, og har en rekke sensorer som sørger for topp sikkerhet. Disse har også innebygget jordfeilvern.

Bilradiospesialisten AS og DEFA tilbyr fastpris på eRange ladestasjoner ferdig montert hjemme hos deg* . Ved bestilling vil du bli kontaktet av en elektriker og får avtalt tidspunkt for montering.

* Se produktinformasjon for hva som inngår i prisen "ferdig montert".


Se våre varianter av ladestasjoner:

Oppdatert
Gå til innholdet