Meny
0stk
Sum:
0,-
inkl. mva.
header-lyddemping

Lyddemping

Ekstralys---Montering


Lyddemping hjelper på mange problemer i bilen. Se hva vi kan gjøre for deg:


Lyddemping---stillere-bil

En stillere bil gjør at bilturen blir mer behagelig, du kan snakke uanstrengt med dine passasjerer og du blir mindre sliten. En mindre sliten sjåfør er også en tryggere sjåfør.

Lyddemping---bedre-lyd
Du ønsker kun å høre musikken fra høyttalerne og ikke materialet den er montert i. Demping vil fjerne uønsket resonans og da hindre de uønskede lydene som oppstår. Demping vil også sørge for reduserte forstyrrelser i form av vibrasjoner, knirking og skrangling.

Lyddemping--kaldere-bil

Bilen kan være som en bakerovn på sommeren når solen endelig titter fram. Aircondition gir deg kaldluft, men vi må ofte sette den på full effekt og ende med en forkjølelse i stedet. Med isolerende dempematter er det lettere å holde en jevn temperatur og blokkere ute varmen.
 
Lyddemping--varmere-bil

Vi har lange og kalde vintre i Norge og ikke alle biler klarer å holde en jevn og god varme i bilkupeen. Når nålen ligger langt nede på den blå delen av termometeret er det ofte slik at varmen er kun der det blåser fra klimaanlegget og ikke jevnt spredt i bilen. Isolerende dempematter hjelper til å holde en jevnere temperatur ved å isolere bilens tynne metallplater.
Oppdatert
Gå til innholdet