Meny
0stk
Sum:
0,-
inkl. mva.
carplay-topp

Apple CarPlay

CarPlay er en smartere, sikrere og morsommere måte å bruke iPhone i bilen på. Med CarPlay vises alt du har lyst til å gjøre med din iPhone rett på skjermen mens du kjører. Få retningsinstruksjoner, foreta anrop, send og motta meldinger og hør på musikk, mens du fortsatt har fokus på veien.   

carplay-logo-3

Den ultimate copilot

Tilgjengelig på utvalgte biler og headunits, er CarPlay en smartere, tryggere måte å bruke iPhone i bilen. CarPlay tar de tingene du ønsker å gjøre med din iPhone mens du kjører og setter dem rett på spillerens skjerm. Du kan få veibeskrivelse, ringe, sende og motta meldinger, og lytte til musikk, alt på en måte som gjør at du kan holde fokus på veien. Bare koble til iPhone og kjør.. 

Se alle produktene som er kompatible med Apple CarPlay her.

Enkelt 

Bare plugg i din iPhone® og Apple CarPlay starter automatisk*.  

(*Apple iPhone 5 og 6 med iOS 7.1 eller nyere, CarPlay kompatibel Pioneerspiller med den kompatible firmwareoppdateringen og Lightning til USB kabel trengs.)

Tilkoblet

Nå kan du oppleve Apple CarPlay, den beste måten å bruke din iPhone i bilen. Du kan ringe med mobilen, få instruksjoner, høre på ditt iTunesbibliotek og bruke Apple CarPlay kompatible apper. Med Apple CarPlay har du tilgang til din iPhones beste funksjoner i bilen du allerede har. 

Forbedret

Siri® bruker den eksterne mikrofonen (som følger med spilleren) og din bils høyttalere for en kraftfull integrert opplevelse. Rask og responsiv kontroll med den avanserte berøringsskjermen. En fullt justerbar lytteropplevelse ved å bruke den innebygde equalizeren, subwooferkontrollene og mye mer.

Ringe, ringe tilbake på tapte anrop, og lytte til mobilsvar. Siri kan hjelpe deg å gjøre alle disse tingene. Alt du trenger å gjøre er å spørre.
 

Siri kan sende, lese og svare på tekstmeldinger for deg, slik at du aldri trenger å se på din iPhone mens du kjører. CarPlay spiller lydmeldinger også, slik at du kan høre fra folk i sine egne stemmer.
Se våre kompatible produkter                                                                                           
              
carplay-iphone-780Lær mer om Apple CarPlay. Besøk den offisielle Apple CarPlay websiden


Se hvor enkelt du kan tilpasse Apple CarPlay med iOS10


Oppdatert
Gå til innholdet