Meny
0stk
Sum:
0,-
inkl. mva.
pioneer-party-banner

Pioneer AVIC kampanje

 
pioneer-2016-bil-1Pioneer baner vei til fremtiden innen infotainment i biler. Smart navigasjon og overlegen smarttelefon-tilkobling gir deg all underholdning på skjermen med bare ett enkelt klikk. Fresh styling, utmerket kvalitet, enkel betjening og overlegen lyd vil gjøre opplevelsen enda mer intens.

Bilradiospesialisten har her laget noen meget gode tilbud for deg som ønsker det beste.

dot-line

Pioneer AVIC-F88DAB

AV-navigasjonssystem i toppklasse med 7 tommers kapasitiv berøringsskjerm, Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth, CD/DVD, HDMI og DAB+-radio.

AVIC-F88DAB kombinerer lyd og bilder av høy kvalitet med smart navigasjon. I tillegg støtter systemet alle de nyeste tilkoblingsmulighetene for smarttelefonen din, som Apple CarPlay, Android Auto, AppRadio Mode, Bluetooth og mer. Tiden er kommet til å bli tilkoblet på en mye smartere og tryggere måte.

Denne AVIC-enheten er utstyrt med en stor 7-tommers kapasitiv berøringsskjerm og et brukervennlig grensesnitt som garanterer en enkel og trygg betjening på farten. Du kan også tilpasse taste- og skjerminnstillingene slik at du får optimal synlighet, både dag og natt. (Kr. 10.998,-)
AVICF88DAB-800px

Nå kun 7990,-


lesmer-kjop

dot-line-165  

Pioneer AVIC-F980DAB

AV-navigasjonssystem i toppklasse med 6,2 tommers Clear Type Resistive berøringsskjerm, Apple CarPlay, Bluetooth, CD/DVD og DAB+-radio.
AVIC-F980DAB kombinerer lyd og bilder av høy kvalitet med smart navigasjon. I tillegg støtter systemet alle de nyeste tilkoblingsmulighetene for smarttelefonen din, som Apple CarPlay, Bluetooth og mer. Tiden er kommet til å bli tilkoblet på en mye smartere og tryggere måte.
Denne AVIC-enheten er utstyrt med en stor 6,2-tommers Clear Type Resistive multiberøringsskjerm og et brukervennlig grensesnitt som garanterer en enkel og trygg betjening på farten. Du kan også tilpasse taste- og skjerminnstillingene for å få optimal synlighet, dag og natt. (Kr. 8.798,-)
AVICF88DAB-800px

Nå kun 6990,-


lesmer-kjop

dot-line-165

Ekstra tilbud til deg som kjøper en av disse

ndbc6Pioneer ND-BC8 ryggekamera av høy kvalitet viser et speilbilde på Pioneer skjermen, noe som gir deg full oversikt over alt som bakspeilet ikke viser.

Nå kun 995,-*

(2198,-)

lesmer-kjop

* Gjelder ved kjøp sammen med Pioneer AVIC-F980DAB eller AVIC-F88DAB.
Bruk kampanjekode "AVICKAM" i kassendot-line-165

Spekket med utstyr og finesser

Hold kontakten, uansett hvor du er.

Pioneer er opptatt av hvordan smarttelefoner kan kobles til, og gir deg trygge alternativer for å holde kontakten med familien, kolleger og venner, uansett hvor du kjører. Koble bare smarttelefonen til med hovedenheten og opplev selv de mange mulighetene: apper, kart, meldinger, med mer. Pioneer kan gi deg alt du trenger for å holde kontakten, til enhver tid.


Fyll turen din med Spotify.


Med Spotify i bilen din, er musikken du elsker aldri langt unna. Flere hovedenheter fra Pioneer fungerer med Spotify. Du bare kobler din smarttelefon til via USB eller Bluetooth, for å kunne bla komfortabelt gjennom dine favorittspillelister, album, låter og artister ved bruk av dine hovedenhetskontroller.


Bli med i digitalradio revolusjonen

Nyt bekvemmeligheten og krystall-klar lydkvalitet av støyfri digital radio med en innebygget digitalradio. Du får tilgang til den rekke DAB/DAB+ digitale radiostasjoner i bilen din, i hele Europa. 


Bluetooth-tilkoblingsmulighet

Stream musikk fra smarttelefonen din og foreta håndfrie telefonsamtaler – du kan til og med koble til to Bluetooth-telefoner samtidig på kompatible Pioneer-enheter! Du kan bla trådløst gjennom musikkbiblioteket ditt og telefonbokkontaktene dine. Bredbåndtale muliggjør klarere stemme og forbedret stemmegjenkjennelse.


Inngang for kamera

Inngang for ekstra kamera -se hvor praktisk det er med et ekstra kamera under kjøring, tauing eller parkering
(Se nederst på siden for et ekstra godt tilbud på kamera)


Koble til med Apple CarPlay
carplay-iphone-780
 
Oppgrader bilen din med CarPlay™ og nyt alle fordelene med din iPhone direkte på den store dashbord-skjermen. Ring, dikter meldinger, få informasjon og navigasjons kart uten problemer . Lytt til favorittmusikken din og podcaster fra iTunes-musikkbibliotek - alt sammen mens du beholder fokuset på veien. Fungerer med Norsk tale.

» Les mer om Apple CarPlay her


Koble til med Android Auto (Gjelder kun AVIC-F88DAB)

Android Auto™ forvandler bilen du allerede eier, med enkel og trygg tilgang til apper og tjenester. Via et enkelt og intuitivt grensesnitt eller via Talk to Google, kan du bla og streame musikk eller engasjere Google Maps for navigasjon og live trafikkinformasjon uten å ta øynene vekk fra veien.

Navigasjon

Pioneer NAVGATE navigasjonsenheter inneholder presis navigasjon med kartdata for 46 Europeiske land med over 10 millioner POIs, stemme basert navigasjon på hele 30 forskjellige språk. Interessepunkter (POI) er steder som hotell, restauranter, bensinstasjoner, turiststeder, parkeringplasser; til og med minibanker.

pioneer-kart-ill-300

3 års gratis kartoppdatering

Bilradiospesialisten tilbyr nå 3 års gratis kartoppdatering ved kjøp av Pioneer navigasjon!  (Verdi opptil 3600 Kroner)
Oppgrader navigasjonsproduktene innen 45 dager etter montering - for å få siste kart.

De neste 3 årene vil du få en kode av oss - som gir deg GRATIS oppdatering.
 
Se kampanjebrosjyren

Oppdatert
Gå til innholdet