Blaupunkt ROME 990DAB

Android, 10" floating, DAB+, NAVI, BT ++

Varenr:ROME990DAB
2853 2853 2853
13 530,-
-+
Nettlager: Bestillingsvare (5 dager)

2-DIN hovedenhet med stor "floating screen" på hele 10,1". Skjermen "svever" utenpå dashbordet i tablet-stil


Rome 990 DAB er en topputstyrt og sofistikert multimedia hovedenhet, men som er laget for å være trygg og enkel å bruke under kjøring. Den enorme og flotte kapasitive skjermen på hele 10,1" er den største på markedet og gir stort og klart bilde.
Lett tilgjengelig rett under selve skjermen er det fysiske knapper for hurtig tilgang til de mest vanlige funksjonene, samt vribar volumkontroll - for høyest mulig trafikksikkerhet.
Det Android-baserte (Android 6.0) brukergrensesnittet har utallige muligheter, både med underholdning og tilkobling til portable media - inkludert smarttelefoner.
Telefonen din (eller mobilt bredbånd) kan benyttes som Wifi-hotspot.
Via den innebygde app-nedlasteren kan man laste ned alt man måtte ønske - inkl populære apper som Google Maps, Youtube, Netflix, osv.
Blaupunkt Rome 990 DAB møter dine multimediabehov i bilen.

Blaupunkt Mirror Mode
Med Blaupunkt Mirror Mode kan du lett koble til din mobiltelefon og speile telefonskjermen på Blaupunkts store 10,1" skjerm. En enkel måte å ha navigasjon eller Spotify-spillelisten godt synlig

Grafisk brukergrensesnitt
Med Rome 990 DAB vil utseende på bilradioen din aldri bli det samme igjen. Basert på Android 6.0 plattformen er Rome 990 DAB kapabel til å kunne endre utseende for å passe din stil og ditt humør. Du kan også laste opp eget bilde og bruke som bakgrunn, samt endre ikonfarger i menyene. 16 millioner fargevariasjoner - valget er ditt.

Mulighet for navigasjon
Med det valgfrie navigasjonssystemet i Rome 990 DAB gjør man ferieturer til en lek. Oppdag nye steder med noen tastetrykk på den store skjermen, og bli guidet hele veien frem. Rome 990 DAB vil vise deg den korteste eller beste ruten til destinasjonen.
Ønsket navigasjonsapp (Google Maps, Waze, iGo osv) lastes ned direkte i spilleren - krever tilkobling til Wifi.

Medie-avspilling
Digitale data har blitt enormt populært de siste ti årene, og støtte slike formater er essensielt. Rome 990 DAB leser både lydfiler, bilder og videofiler, ikke bare fra CD/DVD, men også direkte fra microSDHC kort eller via en av USB tilkoblingene. Du kan ha opptil 40.000 filer på et medium. Blaupunkt Rome 990 DAB har et intuitivt og raskt system som lett lar deg bla gjennom mapper og filer, eller søke i kriterier i ID3 tagen.
Selvfølgelig kan man også koble en iPod direkte til enheten, eller lese MP3 filer fra din Android-enhet.
Rome 990 DAB leser MP3, OGG, FLAC, ACC og APE filformater.

Lydinnstillinger
Det nye grafiske brukergrensesnittet gjør lydtuning lett og nøyaktig. Den 10 bånds parametriske equalizeren kan stilles inn etter egne preferanser avhengig av blant annet musikksjanger. I tillegg er det en rekke forhåndsoppsett basert på bl.a. Pop, Rock, Electro, Jazz etc.

Web-browser
Kjedelig på lange turer? Ta en pause og nyt internett-surfing på den innebygde nettleseren. Med tilgang til internett via den innebygde Wifi-modulen er du bare et tastetrykk fra tilgang til alt man måtte ønske å lese om. Sjekk eposten din, les de siste nyhetene, værmeldingen etc. Alt på den flotte 10,1" store skjermen.

Analog og digital radio
Blaupunkt Rome 990 DAB er utstyrt med både high-end CODEM IV radiomottaker for FM, samt en høykvalitets dobbeltuner for DAB+ mottak. Begge for kompromissløst og uovertruffent mottak, og premium lydkvalitet.
Nyt den intuitive måten å bla blant alle tilgjengelige DAB+ stasjoner, eller list alle tilgjengelige stasjoner basert på program.
Vindusantenne for DAB+ mottak følger med.

Bluetooth 4.1
Du kan synkronisere telefonboken fra telefonen din med opptil 1000 kontakter. Ring ut eller ta i mot samtaler uten å ta øynene bort fra veien, og med komforten ved å ikke måtte trykke på selve telefonen.
Rome 990 DAB har både integrert og ekstern mikrofon som du selv kan velge mellom hvilken du vil bruke.

Multifunksjonsratt
Rome 990 DAB har støtte for multifunksjonsratt. Dette krever et eksternt adapter som må kjøpes i tillegg. Søk opp bilen din i vår bildatabase eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

Permanent minne
Takket være det integrerte permanente minnet sørger Rome 990 DAB for at alle innstillinger er lagret selv om man bryter strømtilførselen. Perfekt for f.eks. bobiler hvor hovedstrømmen brytes.

Video inn- og utganger
Som seg hør og bør har apparatet både tilkobling for ryggekamera, og samt to videoinnganger for andre typer videokilder

Justerbar vinkel
Skjermen kan justeres i flere trinn både oppover og nedover, for perfekt tilpasning til dashbordet i din bil


Brukermanual til Rome 990 DAB finner du her

2-DIN hovedenhet med stor "floating screen" på hele 10,1". Skjermen "svever" utenpå dashbordet i tablet-stil. Android operativsystem.

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Ja
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
IR fjernkontroll Inkludert
IR øye for fjernkontroll Ja
Kategori 2-DIN hovedenheter
Langtidsminne Ja
Produsent Blaupunkt
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja