AI-Sonic BT-A225 230V Bluetooth forst.

For garasje, hytte osv

Varenr:BTA225
3695 3695 3695 3695 3695
1 390,-
-+
Nettlager: 4 på lager

Kompakt 230V Bluetooth-forsterker. 


Ønsker du en kompakt liten forsterker til å drive høyttalerne dine på terrassen, badstuen, badet, i garasjen eller i spikerteltet ? Kanskje til og med på studenthybelen eller på barnerommet? Mulighetene er utallige.

Denne forsterkeren kobles til et 230V uttak og gir deg 2x45W RMS. Lyden er basert på Bluetooth-streaming fra en telefon, nettbrett eller datamaskin. Det trengs ingen radioer eller forforsterkere eller andre kilder, kun en Bluetooth-streaming enhet og denne forsterkeren - samt et par høyttalere.
BT-A225 er utstyrt med Bluetooth 4.2 og gir deg friheten til å spille musikk trådløst fra nærmest alle mobile enheter.

Det er også mulig å spille musikk fra en USB minnepenn (på forsiden) eller via RCA analog lydinngang (på baksiden). USB-enheten styres da ved hjelp av medfølgende IR-fjernkontroll.

Forsterkeren har utgang for to høyttalere, og gir 2x45W RMS. Det er nok til å drive stort sett alle vanlige høyttalere mer enn godt nok.

BT-A225 har sikring mot forvrengning, og dersom den oppdager forvrengning reduserer den automatisk lydsignalet. Den vil også redusere lydsignalet dersom forsterkerenheten blir for varm.
I tillegg har BT-A225 kortslutningssikring på høyttalerutgangene.


Forsterkeren leveres med:
2 meter strømkabel
1,5 meter RCA kabel
IR-fjernkontroll
Kompakt 230V Bluetooth-forsterker. Denne er genial til bruk på hytta, terrassen, i garasjen, eller andre steder man ønsker å ha musikk lett tilgjengelig

Produktinformasjon

Kategori Bluetooth forsterkere