Våre Plug & Play pakker

Her finner du våre selvutviklede lydoppgraderingspakker som er skreddersydd for utvalgte biler. Alle pakkene er utviklet i bilen for å få en suveren oppgradering til en rimelig pris og uten for mye monteringsarbeid.

Plug & Play pakke til VW ID.5 2022 ->

Volkswagen ID.5 2022-> m/VW Sound System

Varenr:BRSDSPID5AMP
Plug & Play pakke til VW ID.5 2022 -> Volkswagen ID.5 2022-> m/VW Sound System Plug & Play pakke til VW ID.5 2022 -> Volkswagen ID.5 2022-> m/VW Sound System Plug & Play pakke til VW ID.5 2022 -> Volkswagen ID.5 2022-> m/VW Sound System Plug & Play pakke til VW ID.5 2022 -> Volkswagen ID.5 2022-> m/VW Sound System
15 038,-
-+
Nettlager: ikke på lager (1 dager)

Plug & Play lydpakke til VW ID5 med (9VH) Digital lydpakke pluss subwoofer

 

Suveren oppgradering
600 Watt forsterker med ferdig konfigurert lydprosessor, Plug & Play kabelsett og en skreddersydd basskasse med en kraftig subwoofer på 8 tommer. Denne pakken gir en imponerende lydoppgradering til en svært gunstig pris.

 

Passer til

Pakken er laget for biler med oppgradert stereopakke fra fabrikk med kode (9VH) Digital lydpakke pluss subwoofer. Hvis bilen er levert uten forsterker og subkasse fra fabrikk, så kan du sjekke ut vår andre pakke her.

 

Fabrikkradioen
ID5 kan bestilles med Sound system, eller en oppgradert stereopakke. I denne får du en liten subwoofer i bagasjerommet i tillegg til en forsterkerdel. 
Vi har hatt ID5 inne for å finne en oppgradering og her ble det stor forskjell. Ny forsterker med ferdig konfigurert DSP/EQ fra oss og en ny basskasse. Mye mer liv i musikken, men dynamikk og morro lyd med trøkk.

 

Skreddersydd
Pakken er skreddersydd til bilen og gir et godt løft i lydbildet ved å utnytte de originale høyttalerne bedre. Ved å utvide lydpakken med en subwoofer så får man fram en stor endring i de dype frekvensene. Dette gir bedre klang, mer dynamikk og en fullkommen lytteopplevelse.

 

 

Ferdig justert av oss

Vi har allerede brukt noen timer på å finne en god justering av denne og vi legger inn vår signaturfil før vi sender pakken.

 

 

 

Hvorfor Musway
Det finnes noen få merkevarer som kan gi tilsvarende løsning, men etter å ha bygget flere oppsett med forskjellige produkter så er det Musway vi opplever å ha gitt de beste resultatene. Utstyret holder en svært høy kvalitet både konstruksjonsmessig og lydmessig, samt har en god programvare som vi lettere kan oppnå riktig resultat med. Utstyret gir også svært mye i forhold til kostnad og har mange gode testresultater bak seg for å støtte opp under dette.

 

 

 

 

Montering
Vi har utviklet pakken slik at den skal være lett å montere uten å gå på kompromiss med utstyrets ytelse. Pakken skal ikke komme i konflikt med bilens garantier og den skal ikke belaste eksisterende strømkurser som ikke er dimensjonert for det.

 

Plug and Play* 

Pakken leveres med et kabelsett som dekker koblinger relatert til lydsignal. Det må legges separat strømtilkobling fra 12v i bilen. Monteringsanvisning og kabler følger med. 


*Plug & Play kabelsett følger med og gjør at man enkelt for gjort unna de mest kompliserte koblingene på en svært enkel måte. 

 

Skikkelig lyd
I denne pakken følger det med strømkabler som man må montere for at forsterkeren skal kunne operere med mest mulig effekt. Plug & Play uten ekstern strømtilkobling gir en meget begrenset ytelse. For å ikke lage flaskehalser i systemet må de medfølgende strømkablene monteres.

 

Forsterker

Highend Musway D8v3 8-kanals forsterker og 10- kanals DSP. Du kan lese mer om forsterkeren her.

 

Subwoofer

Vi har skreddersydd en egen subkasse som passer i bagasjerommet under bagasjeromsplaten. Subwooferen er utstyrt med Quick Connector for enkel tilkobling. 

 

I pakken

  • Musway D8V3 8-kanals forsterker med DSP
  • Egenprodusert basskasse med Musway MWS822 subwoofer
  • Egenprodusert Plug & Play kabelsett til lydtilkobling
  • Musway MW105KIT strømkabelsett
  • Originale erstatningsklips til baksete (disse må byttes)
  • Egenprodusert festeplate til forsterker
  • Skruer

Volkswagen ID4 bilstereopakke oppgradering37329