Våre Plug & Play pakker

Her finner du våre selvutviklede lydoppgraderingspakker som er skreddersydd for utvalgte biler. Alle pakkene er utviklet i bilen for å få en suveren oppgradering til en rimelig pris og uten for mye monteringsarbeid.

Plug & Play pakke til Vito W447 Facelift

Mercedes Vito W447 Facelift 2020 ->

Varenr:BRSDSPMB02
Plug & Play pakke til Vito W447 Facelift Mercedes Vito W447 Facelift 2020 -> Plug & Play pakke til Vito W447 Facelift Mercedes Vito W447 Facelift 2020 -> Plug & Play pakke til Vito W447 Facelift Mercedes Vito W447 Facelift 2020 -> Plug & Play pakke til Vito W447 Facelift Mercedes Vito W447 Facelift 2020 -> Plug & Play pakke til Vito W447 Facelift Mercedes Vito W447 Facelift 2020 ->
11 099,-
-+
Nettlager: 6 på lager
Butikk Trondheim: 1

Mercedes Vito W447 Facelift

 

Her har vi satt sammen en pakke ifra Musway med M6v3 DSP/Forsterker, overgang for bil, Musway MS62C høyttalere + braketter for høyttalere og subwoofer i kasse som plasseres under skillevegg i lasterommet.

 

Vito W447 Facelift med Audio30/Audio40 har en veldig spinkel lyd fra fabrikk. Noe vi tror kan komme av rett og slett for svak forsterker og muligens software.

Enkel løsning med plug & play

Nå kan vi levere en enkel og grei løsning for å få lyden i originalanlegget til å høres vesentlig bedre ut uten noe ekstra i bilen foruten en liten DSP med innebygd forsterker som gjemmes i dashboard og har hurtigkoblinger mot de originale kontaktene på bilen. Til denne har vi da laget en egen lydfil som legges inn ifra oss før sending for å gjøre montasjen så enkel som mulig.

Genial løsning for leasingbiler siden det kan fjernes enkelt fra bilen før salg uten at kabler er klipt eller modifisert.

I denne pakken har vi inkludert høyttalere og braketter for de som ønsker det lille ekstra løftet i lyden. OBS! høyttalere er ikke plug and play! og krever noe modifikasjoner for montering.

Gi full guffe og velg en bilforsterker fra Bilradiospesialisten! Bilradiospesialisten har forsterkere til bilen som gir deg suveren lydkvalitet. Med forsterkeren oppnår du prima ytelse på høyttalere eller subwoofere. Nettbutikken er spekket med gode tilbud på bilforsterkere i alle varianter. Sorter utvalget etter kanaler og andre egenskaper i menyen under.

Musway M6V3

M6V3 er virkelig en godbit. 6 kraftige kanaler på 105wRMS i 2 ohm i en liten kompakt forsterker. Størrelsen gjør det lett å plassere denne i alle biler. Nyutviklet klasse D teknologi som er ekstremt motstandsdyktig mot EMC forstyrrelser. Elektronisk støy kan være et stort problem i nyere biler, og denne teknologien er perfekt for bruk med dagens biler. .

Hvilke strømkabler trenger du?

Les vår artikkel som tar for seg riktig dimensjon på de viktige strømkablene. Er du fortsatt i tvil så kan du kontakte oss.

 

 

Musway-pakke | Mercedes Vito from Bilradiospesialisten AS on Vimeo

Mercedes Vito W447 Facelift DSP oppgraderingspakke.


32434