Våre Plug & Play pakker

Her finner du våre selvutviklede lydoppgraderingspakker som er skreddersydd for utvalgte biler. Alle pakkene er utviklet i bilen for å få en suveren oppgradering til en rimelig pris og uten for mye monteringsarbeid.

Plug & Play pakke til Toyota RAV4 2006->

Toyota RAV4 2006-2012

Varenr:BRSDSPTOY01
Plug & Play pakke til Toyota RAV4 2006-> Toyota RAV4 2006-2012 Plug & Play pakke til Toyota RAV4 2006-> Toyota RAV4 2006-2012 Plug & Play pakke til Toyota RAV4 2006-> Toyota RAV4 2006-2012 Plug & Play pakke til Toyota RAV4 2006-> Toyota RAV4 2006-2012
9 375,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 3 på lager
Butikk Trondheim: 1

Toyota RAV4 2006-2012 DSP/Forsterker og subwoofer oppgraderingspakke.

 

 

Suveren oppgradering
630 Watt forsterker med ferdig konfigurert Equalizer og DSP, Plug & Play kabelsett og en basskasse. Denne pakken gir en imponerende lydoppgradering til en svært gunstig pris.

 

Fabrikkradioen
Originale bilstereoanlegg er ofte produsert etter en anbudsrunde og lav pris har vært en stor del av løsningen. For å oppnå nå prispunktet så må man ta noen komprimer på veien og det vil gi negative resultatet. I de fleste tilfellene er lyden justert slik at de skal høres imponerende ut, men pga ofte lav effekt har man justert bort en del av lydbildet og gjerne de lave frekvensene. Dette gir en lite livlig opplevelse og man kan ved mindre grep oppnå en stor forbedring.

 

Skreddersydd
Pakken er skreddersydd til din Toyota RAV4 og gir et godt løft i lydbildet ved å utnytte de originale høyttalerne bedre. Ved å utvide lydpakken med en subwoofer så får man fram en stor endring i de dype frekvensene. Dette gir bedre klang, mer dynamikk og en fullkommen lytteopplevelse. Alle gladlåtene må spilles på nytt i bilen.

 

 

 

 

Hvorfor Musway
Det finnes noen få merkevarer som kan gi tilsvarende løsning, men etter å ha bygget flere oppsett med forskjellige produkter så er det Musway vi opplever å ha gitt de beste resultatene. Utstyret holder en svært høy kvalitet både konstruksjonsmessig og lydmessig, samt har en god programvare som vi lettere kan oppnå riktig resultat med. Utstyret gir også svært mye i forhold til kostnad og har mange gode testresultater bak seg for å støtte opp under dette.

 

 

 

Montering
Vi har utviklet pakken slik at den skal være lett å montere uten å gå på kompromiss med utstyrets ytelse. Pakken skal ikke komme i konflikt med bilens garantier og den skal ikke belaste eksisterende strømkurser som ikke er dimensjonert for det.


Plug & Play kabelsett følger med og gjør at man enkelt for gjort unna de mest kompliserte koblingene på en svært enkel måte. 


I denne pakken følger det med strømkabler som man må montere for at forsterkeren skal kunne gi mest mulig effekt og gi det den lytteopplevelsen du er ute etter.


Monteringsanvisning følger med.

 

 

Ferdig justert
Vi har tatt jobben med å justere Equalizeren og delefiltere i forsterkeren slik at du slipper. Dette kan fort være den største delen av jobben og for mange vil den være svært komplisert å gjennomføre. Her kan du bare koble opp og skru på lyden – alt er klart.

 

Du kan justere om du ønsker
Programvaren er gratis og om du ønsker å endre på lydoppsetett vi har laget så er det fullt mulig. Bare last ned programvaren, koble til en PC eller en mobil via Bluetooth (Krever tilbehør), så kan du gjøre de endringene du ønsker. 

  

Innhold

  • Musway M6V3 forsterker (ferdig konfigurert til RAV4)
  • Musway MR108Q basskasse
  • Plug & Play kabelsett
  • Monteringsanvisning

 

Tilbehør
Det finnes et lite utvalg tilbehør til Musway M6V3 som gir deg noen ekstra muligheter.
•    DRC1 gir deg muligheten til å lagre flere forskjellige lydoppsett og skifte mellom disse. Den kan også settes opp som en volumkontroll og en subwooferkontroll.
•    BTA2 gir deg muligheten til å justere DSP/EQ fra en mobiltelefon, samt streame musikk direkte til forsterkeren.
•    BTS_HD gir deg muligheten til å streame HD-lyd direkte til forsterker for å forbigå bilradioens flaskehalser.

 


Car & Hifi test
Link til test av Musway M6V3
 

Mercedes Vito W447 Facelift DSP oppgraderingspakke.


32723