1DIN spiller

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Caliber RMD581DABBT

Flip-ut, DAB+, BT, 3 linje ut

Varenr:RMD581DABBT
Caliber RMD581DABBT Flip-ut, DAB+, BT, 3 linje ut Caliber RMD581DABBT Flip-ut, DAB+, BT, 3 linje ut Caliber RMD581DABBT Flip-ut, DAB+, BT, 3 linje ut Caliber RMD581DABBT Flip-ut, DAB+, BT, 3 linje ut Caliber RMD581DABBT Flip-ut, DAB+, BT, 3 linje ut Caliber RMD581DABBT Flip-ut, DAB+, BT, 3 linje ut Caliber RMD581DABBT Flip-ut, DAB+, BT, 3 linje ut
2 990,-Kampanjepris
3 995,-Ordinær pris
-+
Nettlager: Ubekreftet 03.06.2022

1-DIN radio med DAB+, 7" motorisert berøringsskjerm og Bluetooth


Lytt til musikk og se film i bilen din med Caliber RMD581DAB-BT Bluetooth-bilradio. På 7-tommers berøringsskjerm med en oppløsning på 800 x 480 piksler kan du se filmer og all trafikk- og musikkinformasjon tydelig på dashbordet. Bruk radioen enkelt med fingrene. Du styrer enkelt de forskjellige modusene og volumet via knappene.

Tilkobling for telefon og kamera
Du kobler smarttelefonen din via Bluetooth for å lytte til musikk og ringe. Med den inkluderte mikrofonen kan du bruke bilradioen som handsfree og foreta telefonsamtaler over høyttalerne i bilen. RDD802DABBT har også en inngang for et ryggekamera. På denne måten kan du se på skjermen og se hva som skjer bak bilen.

Spille media
Med RMD581DAB-BT kan du spille musikk og filmer i MP3-, WMA-, MPEG4- og DivX-format. Du kan også laste opp JPEG-bilder via USB, som du kan se på skjermen. I tillegg til Bluetooth kan du spille musikk via USB, AUX eller et SD-kort. Kraften på 4x75 Watt maks er nok til å nyte musikken skikkelig. A2DP- og AVRCP-profilene sørger for høy kvalitet på Bluetooth-streaming. Juster lyden etter eget ønske med 3-bånds forhåndsinnstilt equalizer.

 

Spesifikasjoner:
7" LCD touch skjerm
Max power 4x75W
Blåtann med ekstern mikrofon (medfølger)
A2DP + AVRCP Audiostreaming
USB inngang i front
SD/MMC kort leser i front (inntil 32 GB)
Aux-inngang
DAB+/FM/AM radio
Volum/bass/diskant/balanse/fader
3 bånds equalizer
3 x Linjeutganger (fram,bak og sub)
Video inn-/utgang
RCA kamera inngang
Fjernkontroll
ISO-tilkobling

Ryggekamerainngang
DAB+ vindusantenne medfølger
 
* NB! Uten CD/DVD

1-DIN spiller med stor 7" flip-out skjerm DAB+ radio og Bluetooth. Leveres med DAB+ glassantenne.

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMA
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 75W
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Inkludert
IR øye for fjernkontroll Ja
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


35000