DEFA Comfortkit II 1900

Kupèvifte, kabler

Varenr:470067
3161
1 699,-Kampanjepris
2 485,-Ordinær pris
-+
Nettlager: 19 på lager
Butikk Trondheim: 19

Det ideelle ComfortKit
-for mellomstore og store biler ved normalt vinterklima. 

Comfortkit inneholder foruten en Termini™ kupevarmer komplett kabelsett - forlengerledninger og monteringssett.

Start dagen med stuevarm bil, uten tomgangskjøring og forurensning. Dessuten slipper du å skrape is og snø av vinduene samt starter med en forvarmet varm motor. Du får aldri mer startproblemer, uansett hvor kaldt det blir. Med forvarmet motor reduserer du også de skadelige utslippene av avgasser som CO2 og HC med opptil 80 prosent de første kilometerne i forhold til start av kald motor. I tillegg reduseres motorslitasjen og bensinforbruket kraftig. (Motorvarmer må kjøpes separat, avhengig av bil- og motortype.)

Varm kupé gjør en kald vintermorgen behagelig. Isfrie ruter og god sikt gjør deg til en sikrere sjåfør. Visste du at politiet bøtelegger og i graverende tilfeller beslaglegger førerkortet til bilister som kjører med is på rutene?

Termini™ II 1900 kupévarmer
Verdens minste kupévarmer, Termini™, er så slank at den kan plasseres enkelt og diskré i enhver bilkupé. Tester som er gjennomført dokumenterer rask oppvarming og jevn temperatur i hele bilkupéen. Dette reduserer innkoblingstiden og dermed strømforbruket.

12V motor som gir større luftstrøm og lengre levetid. Effekt 1900W ved -25°C med på og av bryter

Defa's kupèvarmere benytter et PTC varmeelement som justerer effekten avhengig av innsugningslufta. 

Etter hvert som kupèen varmes opp vil effekten reduseres og dermed reduseres også strømforbruket.

Alle nødvendige kabler / MiniPlug tilkoblingssett
Alle kabler følger med. Tilkoblingen skjer med DEFAs Mini Plug, som er det første patenterte apparatinntak som er designet for integrering i bilens front uten å ødelegge bilens utseende. 

Liten, diskré og monteringsvennlig - Spesialkonstruert apparatinntak for tilkobling av 230V AC. Monteringsdetaljer medfølger. DEFA apparatinntak består av en pansret kabel med DEFA PlugIn kontakt i en ende og DEFA MiniPlug med lokk i den andre enden. DEFA MiniPlug er tilpasset alle nye biler. Den er like funksjonell og enkel å montere innfelt som med brakett. I utviklingen av DEFA MiniPlug har vi lagt stor vekt på riktig design, sikkerhet, optimal monteringsvennlighet og utpreget brukervennlighet.

DEFA PlugIn kontakter eliminerer bruk av verktøy for en sikker tilkobling av elektrisitet, hvilket betyr at man kan installere systemet uten godkjenning fra autorisert installatør.

Hvis du ønsker systemet tidsstyrt - kan du koble til en av DEFA's styreenhet med ur eller den trådløse SmartStart™ (se anbefalt tilbehør) Du kan også bruke utvendig tidsur.

Vær oppmerksom på at de komplette Warm-Up pakkene inneholder styreenhet og batterilader i tillegg


Pakken inneholder:
Termini™ II 1900 W kupevifte
MiniPlug strøminntak best. nr. 460915 (1,5 meter)
1,0 meter forlengelsekabel best. nr. 460803
T-stykke 460828
1,75 meter Termini™ kupevarmerledning best. nr. 460860
Tilkoblingsledning mellom 230V og MiniPlug, 2,5m Nr 460920

DEFA ComfortKit – Kupévarmersett. For mellomstore og store biler ved normalt vinterklima. Inneholder Termini™ II 1900W kupevarmer nødvendige tilkoblingsledninger og monteringssett.

Produktinformasjon

Størrelse kupèvifte 1900W
Type pakke Comfort pakke


3161