DEFA WarmUp GPS Link 1400

Kupèvarmer, batterilader, app-styring

Varenr:471275
3169
3 942,-Kampanjepris
5 256,-Ordinær pris
-+
Nettlager: 3 på lager
Butikk Trondheim: 3

Ha full kontroll på bilen din. Hvor som helst, når som helst. 

DEFA lanserer nå WarmUp 1400 GPS Link - en komplett DEFA Link pakke med Security, Finder og WarmUp med Termini 1400 kupévarmer inkludert. Lett tilgjengelig på iOS- eller Android enheten har du kontroll på bilen og ditt DEFA bilvarmesystem. Med WarmUp GPS Link kan du slå av og på bilvarmesystemet og sjekke batteristatus og temperaturen inne i bilen og ute med mobilen. Du blir varslet om bilen startes eller flyttes, og du kan til enhver tid se hvor bilen befinner seg, i et kart på mobilen. Og enkelt dele koordinatene med politiet eller arbeidsgiver.

Med bilvarmesystemet DEFA WarmUp Link starter du dagen med stuevarm bil, uten tomgangskjøring og forurensing. Dessuten slipper du å skrape is og snø av vinduene, og du får fulladet batteri og varm motor*. Du får aldri mer startproblemer, uansett hvor kaldt det blir. Med forvarmet motor reduserer du også de skadelige utslippene av avgasser som CO2 og HC med opptil 80 prosent de første kilometerene i forhold til start av kald motor. I tillegg reduseres motorslitasjen og bensinforbruket kraftig. (*Motorvarmer må kjøpes separat, avhengig av bil- og motortype.)


Varm kupé gjør en kald vintermorgen behagelig. Isfrie ruter og god sikt gjør deg til en sikrere sjåfør. Visste du at politiet bøtelegger og i graverende tilfeller beslaglegger førerkortet til bilister som kjører med is på rutene?

WarmUp Link er et brukervennlig system som revolusjonerer måten du kommuniserer med DEFA bilvarme produktene dine. Lett tilgjengelig på din mobiltelefon har du full kontroll på bilvarmesystemet ditt – uansett hvor du befinner deg. Du vil motta meldinger ved lav batterispenning og/eller hvis ikke 230V er tilkoblet.


471272 DEFA WarmUp GPS Link pakke inneholder alt hva et bilvarmesystem skal inneholde bortsett fra motorvarmer som må bestilles separat.


Link_250px
Med din iPhone/Android telefon kan du:

Slå bilvarmesystemet direkte PÅ/AV.
Sette repeterbare hentetider (6 tider pr. døgn).
Sette valgfrie innkoblingstider: 1t, 2t, 3t, 4t eller automatisk styrt av utetemperatur.
Avlese innvendig temperatur.
Avlese utvendig temperatur.
Avlese bilens batterispenning.
Se om 230V er tilkoblet bilen.
Slå av og på varsler.
Motta varsel (e-post og/eller direkte til telefonen) hvis bilens batterispenning blir lav.
Motta varsel (e-post og/eller direkte til telefonen) hvis 230V ikke er tilkoblet når bilvarmesystemet skulle ha startet i timer funksjonen.
Sporing av ditt kjøretøy
Se bilens posisjon i kart
Mulighet til å dele bilens posisjon.
Tyverivarsel hvis bilen startes eller flytes.
Sette maks hastighet og motta varsel når hastigheten overskrides


Stille inn hentetid
Repeterende hentetid kan stilles inn for alle ukedager. 
Hvis systemet settes i automatisk modus, starter forvarmingen avhengig av utetemperaturen. Hvis du er i manuell modus starter forvarmings systemet i henhold til innstilte hente- og varmetider.


Temperatur avlesning
Systemet gir mulighet for avlesning av utvendig og innvendig temperatur.


Batteristatus
Systemet viser batteriets spenningsnivå i bilen.


Motta varsler
Varselet indikerer enten "Frakoblet 230VAC" eller "Lav batterispenning" og sendes til iPhone/Android telefonen og/eller e-post.


Følgende plattformer kan benytte systemet:

iPhone: IOS 4.3 og nyere.
Android: 2.2 og nyere

App (applikasjon) for iPhone-telefoner lastes gratis ned fra “App Store”
App (applikasjon) for Android-telefoner lastes gratis ned fra “Play Store”

Last ned appen og gjør deg kjent med funksjonene. Brukernavn: demo - Passord: demo


Termini II™ 1400 kupevarmer
Termini er en moderne kupévarmer i miniformat, så liten og elegant at den passer i alle bilkupéer. Tester viser en rask oppvarming og jevn temperatur i hele kupéen. Dette reduserer innkoblingstiden og dermed også strømforbruket

12V motor som gir større luftstrøm og lengre levetid.

MultiCharger
DEFA MultiCharger 1205 er en kompakt men svært effektiv lader. Grunnet laderens avanserte og elektronisk styrte ladeforløp, lades batteriet der andre ladere gir opp. (Elektronisk styrt ladekurve med temperaturkompensering) DEFA MultiCharger 1205 sørger for at ditt batteri holder seg fulladet og klar til neste start.

MiniPlug tilkoblingssett
Kabelen kobles inn i strøminntaket på bilen, som er lite og diskret og tilpasset moderne bilfronter.

Liten, diskré og monteringsvennlig - Spesialkonstruert apparatinntak for tilkobling av 230V AC. Monteringsdetaljer medfølger. DEFA apparatinntak består av en pansret kabel med DEFA PlugIn kontakt i en ende og DEFA MiniPlug med lokk i den andre enden. DEFA MiniPlug er tilpasset alle nye biler. Den er like funksjonell og enkel å montere innfelt som med brakett. I utviklingen av DEFA MiniPlug har vi lagt stor vekt på riktig design, sikkerhet, optimal monteringsvennlighet og utpreget brukervennlighet.

DEFA PlugIn kontakter eliminerer bruk av verktøy for en sikker tilkobling av elektrisitet, hvilket betyr at man kan installere systemet uten godkjenning fra autorisert installatør.

 

 

 

Abonnement og kundekonto

Det må tegnes abonnement for å kunne benytte systemet. DEFA er av den grunn avhengig av kundedata. Du kan selv registrere dine kundedata og opprette din egen kundekonto her.

Kundekonto kan også opprettes under: Link -> Opprett kundekonto (se hovedmeny).

Vi som forhandler kan også opprette kundekonto for deg om ønskelig.

Under registreringen av kundekonto mottar du e-post og SMS hvor bl.a. abonnementsvilkår må bekreftes før kontoen godkjennes og opprettes.
Før enheten er installert i bilen og abonnement er opprettet vil en via kundekontoen kun ha mulighet til å endre kundedata samt finne dokumentasjon vedrørende WarmUp Link systemet.

Når systemet er installert og abonnement er opprettet vil kundekontoen også inneholde en oversikt over WarmUp Link enheter og tilhørende abonnement. 

Ubenyttede konti (konti som ikke er tilknyttet et abonnement) blir slettet 6 måneder etter opprettelsen.

Brukernavn og passord

Når kundekonto opprettes av deg vil du under registreringen velge brukernavn og passord. Registrerer forhandleren kundekonto for deg vil passordet bli sendt deg via e-post.
Glemmes brukernavn og/eller passord kan disse finnes gjennom «Glemt Brukernavn» og «Glemt Passord» i «logg inn»-menyen.

 

 

 

Komplett DEFA GPS Link pakke - 1400W kupèvarmer, 5A batterilader og fjernkontroll. Alt av nødvendige kabler inkludert.

Produktinformasjon

App-styring Ja
Kategori WarmUp-pakker
Med batterilader Ja
Produsent DEFA
Størrelse kupèvifte 1400W
Type pakke Komplett WarmUp pakke