DEFA WarmUp SmartStart 1900

Kupèvarmer, batterilader, fjernkontroll

Varenr:471278
25%
3166
4 417,-Kampanjepris
5 889,-Ordinær pris
-+
Nettlager: 4 på lager
Butikk Trondheim: 4

Med bilvarmesystemet DEFA WarmUp starter du dagen med stuevarm bil, uten tomgangskjøring og forurensning. Dessuten slipper du å skrape is og snø av vinduene, og du får fulladet batteri og varm motor. Du får aldri mer startproblemer, uansett hvor kaldt det blir. Med forvarmet motor* reduserer du også de skadelige utslippene av avgasser som CO2 og HC med opptil 80 prosent de første kilometerne i forhold til start av kald motor. I tillegg reduseres motorslitasjen og bensinforbruket kraftig. (*Motorvarmer må kjøpes separat, avhengig av bil- og motortype.)

Varm kupé gjør en kald vintermorgen behagelig. Isfrie ruter og god sikt gjør deg til en sikrere sjåfør. Visste du at politiet bøtelegger og i graverende tilfeller beslaglegger førerkortet til bilister som kjører med is på rutene?

Ved hjelp av den nye SmartStart™ styringsenheten kan du enkelt styre bilvarmesystemet ditt enten du er hjemme eller på jobben, så lenge du befinner deg innenfor 500 meter unna bilen. Styringsenheten representerer det aller siste i avansert elektronikk. En moderne, veldesignet, kompakt og funksjonell enhet som ytterligere øker fordelene med DEFAs eksisterende bilvarmesystem.

SmartStart™ fjernkontrollen gir informasjon om aktuell status for bilvarmesystemet, og om batterispenningen i bilen til enhver tid. 

To brukere kan benytte den samme enheten med hver sine valg av tilkoblingstider.

Det finnes en rekke innstillingsmuligheter for bilvarmesystemet, både med hensyn til hentetid, varmeprogram og forhåndsinnstillinger og du får med kalender med sommer- og vintertid, stoppeklokke og sanntidsklokke.


SmartStart™ funksjoner:

Forhåndsvalgt hentetid to ganger per døgn
Valgfrie innkoblingstider: 1t, 2t, 3t, 4t eller automatisk styrt av utetemperatur
Døgnrepeterende
Weekendprogram
Kalenderfunksjon
Direkte PÅ/AV
Du kan starte oppvarmingen av bilen din opptil 500 meter unna
Mulighet for 2 brukere med ulike program
Valgfri styring av elektrisk eller drivstoffvarmere (Ikke CANbus styrte)
Oversleep funksjon, holder bilen varm i 2 timer etter fastsatt hentetid

Øvrig informasjon i displayet;
Utvendig temperaturvisning
Varsel om ikke tilkoblet 230V
Info om batteriets ladenivå
Valgt varmesystem. Elektrisk eller drivstoff
Neste hentetid
Klokkefunksjon


Termini™ II 1900 kupevarmer

Termini er en moderne kupévarmer i miniformat, så liten og elegant at den passer i alle bilkupéer. Tester viser en rask oppvarming og jevn temperatur i hele kupéen. Dette reduserer innkoblingstiden og dermed også strømforbruket

12V motor som gir større luftstrøm og lengre levetid.

MultiCharger
DEFA MultiCharger 1205 er en kompakt men svært effektiv lader. Grunnet laderens avanserte og elektronisk styrte ladeforløp, lades batteriet der andre ladere gir opp. (Elektronisk styrt ladekurve med temperaturkompensering) DEFA MultiCharger 1205 sørger for at ditt batteri holder seg fulladet og klar til neste start.

MiniPlug tilkoblingssett

Kabelen kobles inn i strøminntaket på bilen, som er lite og diskret og tilpasset moderne bilfronter.

Liten, diskré og monteringsvennlig - Spesialkonstruert apparatinntak for tilkobling av 230V AC. Monteringsdetaljer medfølger. DEFA apparatinntak består av en pansret kabel med DEFA PlugIn kontakt i en ende og DEFA MiniPlug med lokk i den andre enden. DEFA MiniPlug er tilpasset alle nye biler. Den er like funksjonell og enkel å montere innfelt som med brakett. I utviklingen av DEFA MiniPlug har vi lagt stor vekt på riktig design, sikkerhet, optimal monteringsvennlighet og utpreget brukervennlighet.

DEFA PlugIn kontakter eliminerer bruk av verktøy for en sikker tilkobling av elektrisitet, hvilket betyr at man kan installere systemet uten godkjenning fra autorisert installatør.Pakken inneholder:
Termini™ 1900 W kupevifte
SmartStart™ trådløs styringsenhet
Batterilader 5A 1205
MiniPlug strøminntak best. nr. 460915 (1,5 meter)
1,0 meter forlengelsekabel best. nr. 460803
1,75 meter Termini™ kupevarmerledning best. nr. 460860
Tilkoblingsledning mellom 230V og MiniPlug, 2,5m Nr 460920

Komplett DEFA SmartStart pakke - 1900W kupèvarmer, 5A batterilader og fjernkontroll. Alt av nødvendige kabler inkludert.

Produktinformasjon

Fjernkontroll Ja
Kategori WarmUp-pakker
Med batterilader Ja
Produsent DEFA
Størrelse kupèvifte 1900W
Type pakke Komplett WarmUp pakke