DEFA WarmUp Bluetooth 1400

Kupèvarmer, batterilader, app-styring

Varenr:471282
3168
4 370,-Kampanjepris
5 826,-Ordinær pris
-+
Nettlager: Ubekreftet 11.03.2021

Ha full kontroll på bilvarmesystemet ditt med mobilen.

DEFA WarmUp pakke med styring fra din mobiltelefon ved bruk av Bluetooth Smart. Du får alle fordelene i et WarmUp system; isfrie ruter, forvarmet kupé, startklar motor og toppladet batteri. Og du kan enkelt betjene WarmUp med Bluetooth®. Du kan du slå av og på bilvarmesystemet eller forhåndsinnstille tider du ønsker varm bil. Med WarmUp Bluetooth® blir du også varslet om bilen startes med ledning tilkoblet hvis smarttelefoner tilkoblet, og Appen viser status på batteriet og temperaturen utenfor bilen. 

En komplett DEFA Warm-Up pakke med med Termini 1400 kupévarmer. Lett tilgjengelig på iOS, Android eller Windows enheten har du kontroll på ditt DEFA bilvarmesystem. Med WarmUp Bluetooth® kan du slå av og på bilvarmesystemet og sjekke batteristatus og temperaturen utenfor bilen med mobilen. 

Med bilvarmesystemet DEFA WarmUp Bluetooth® starter du dagen med stuevarm bil, uten tomgangskjøring og forurensing. Dessuten slipper du å skrape is og snø av vinduene, og du får fulladet batteri og varm motor. Du får aldri mer startproblemer, uansett hvor kaldt det blir. Med forvarmet motor reduserer du også de skadelige utslippene av avgasser som CO2 og HC med opptil 80 prosent de første kilometerene i forhold til start av kald motor. I tillegg reduseres motorslitasjen og bensinforbruket kraftig. (Motorvarmer må kjøpes separat, avhengig av bil- og motortype.)

Varm kupé gjør en kald vintermorgen behagelig. Isfrie ruter og god sikt gjør deg til en sikrere sjåfør. Visste du at politiet bøtelegger og i graverende tilfeller beslaglegger førerkortet til bilister som kjører med is på rutene?

WarmUp Bluetooth® er et brukervennlig system som revolusjonerer måten du kommuniserer med DEFA bilvarme produktene dine. Lett tilgjengelig på din mobiltelefon har du full kontroll på bilvarmesystemet ditt.

471280 DEFA WarmUp Bluetooth® pakke inneholder alt hva et bilvarmesystem skal inneholde bortsett fra motorvarmer som må bestilles separat.
 

Du trenger ingen kundekonto eller abonnement for å betjene WarmUp med Bluetooth Smart. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned DEFA-Appen og sjekke at Bluetooth Smart er tilgjengelig på din smarttelefon. Det er ingen kostnader forbundet med bruk av DEFA Bluetooth®.


 

Med din iPhone/Android telefon kan du:
Slå bilvarmesystemet direkte PÅ/AV.
Sette repeterbare hentetider (2 tider pr. døgn).
Sette valgfrie innkoblingstider: 1t, 2t, 3t, 4t eller automatisk styrt av utetemperatur.
Avlese innvendig temperatur.
Avlese utvendig temperatur.
Avlese bilens batterispenning.
Se om 230V er tilkoblet bilen.
Slå av og på varsler.


Stille inn hentetid
Repeterende hentetid kan stilles inn for alle ukedager. 
Hvis systemet settes i automatisk modus, starter forvarmingen avhengig av utetemperaturen. Hvis du er i manuell modus starter forvarmings systemet i henhold til innstilte hente- og varmetider.


Temperatur avlesning
Systemet gir mulighet for avlesning av utvendig og innvendig temperatur.


Batteristatus
Systemet viser batteriets spenningsnivå i bilen.


Motta varsler
Varselet indikerer enten "Frakoblet 230VAC" eller "Lav batterispenning" og sendes til iPhone/Android telefonen og/eller e-post.

Følgende plattformer kan benytte systemet:

iPhone: iPhone 4S og nyere.
Android: 4.4 og nyere
Windows 8.1 og nyere

NB! Sjekk at mobilen har Bluetooth Smart
App (applikasjon) for iPhone-telefoner lastes gratis ned fra “App Store”
App (applikasjon) for Android-telefoner lastes gratis ned fra “Play Store”

   

Last ned appen og gjør deg kjent med funksjonene. Brukernavn: demo - Passord: demo


Termini II™ 1400 kupevarmer
Termini er en moderne kupévarmer i miniformat, så liten og elegant at den passer i alle bilkupéer. Tester viser en rask oppvarming og jevn temperatur i hele kupéen. Dette reduserer innkoblingstiden og dermed også strømforbruket

12V motor som gir større luftstrøm og lengre levetid.


MultiCharger
DEFA MultiCharger 1204 er en kompakt men svært effektiv lader. Grunnet laderens avanserte og elektronisk styrte ladeforløp, lades batteriet der andre ladere gir opp. (Elektronisk styrt ladekurve med temperaturkompensering) DEFA MultiCharger 1204 sørger for at ditt batteri holder seg fulladet og klar til neste start.


MiniPlug tilkoblingssett
Kabelen kobles inn i strøminntaket på bilen, som er lite og diskret og tilpasset moderne bilfronter.

Liten, diskré og monteringsvennlig - Spesialkonstruert apparatinntak for tilkobling av 230V AC. Monteringsdetaljer medfølger. DEFA apparatinntak består av en pansret kabel med DEFA PlugIn kontakt i en ende og DEFA MiniPlug med lokk i den andre enden. DEFA MiniPlug er tilpasset alle nye biler. Den er like funksjonell og enkel å montere innfelt som med brakett. I utviklingen av DEFA MiniPlug har vi lagt stor vekt på riktig design, sikkerhet, optimal monteringsvennlighet og utpreget brukervennlighet.

DEFA PlugIn kontakter eliminerer bruk av verktøy for en sikker tilkobling av elektrisitet, hvilket betyr at man kan installere systemet uten godkjenning fra autorisert installatør.

Link_250px

Komplett DEFA WarmUp Bluetooth pakke - 1400W kupèvarmer, 5A batterilader og app-styring. Alt av nødvendige kabler inkludert.

Produktinformasjon

App-styring Ja
Kategori WarmUp-pakker
Med batterilader Ja
Produsent DEFA
Størrelse kupèvifte 1400W
Type pakke Komplett WarmUp pakke