DEFA WarmUp Futura 1900

Kupèvarmer, batterilader, tidsur

Varenr:471285
25%
28641
4 028,-Kampanjepris
5 371,-Ordinær pris
-+
Nettlager: Bestillingsvare (2 dager)

Med bilvarmesystemet DEFA WarmUp starter du dagen med stuevarm bil, uten tomgangskjøring og forurensning. Dessuten slipper du å skrape is og snø av vinduene, og du får fulladet batteri og varm motor. Du får aldri mer startproblemer, uansett hvor kaldt det blir. Med forvarmet motor reduserer du også de skadelige utslippene av avgasser som CO2 og HC med opptil 80 prosent de første kilometerne i forhold til start av kald motor. I tillegg reduseres motorslitasjen og bensinforbruket kraftig. (*Motorvarmer må kjøpes separat, avhengig av bil- og motortype.)

Varm kupé gjør en kald vintermorgen behagelig. Isfrie ruter og god sikt gjør deg til en sikrere sjåfør. Visste du at politiet bøtelegger og i graverende tilfeller beslaglegger førerkortet til bilister som kjører med is på rutene?

Ved hjelp av Futura styringsenheten kan du enkelt styre bilvarmesystemet.


DEFA Futura styringsenhet er en styringsenhet for fastmontering i bilens kupé. Den har ett lettlest display med mange nyttige funksjoner.

Funksjoner:

• Forhåndsvalgt hentetid to ganger per døgn
• Valgfrie innkoblingstider: 1t, 2t, 3t eller automatisk styrt av utetemperatur
• Døgnrepeterende
• Direkte PÅ/AV
• Oversleep funksjon, holder bilen varm i 2 timer etter fastsatt hentetid

Øvrig informasjon i displayet;

• Utvendig temperaturvisning
• 0 – føre varsler
• Info om batteriets ladenivå
• Neste hentetid
• Klokkefunksjon
• Valgt innkoblingstid


Termini™ II 1900 kupevarmer

Termini er en moderne kupévarmer i miniformat, så liten og elegant at den passer i alle bilkupéer. Tester viser en rask oppvarming og jevn temperatur i hele kupéen. Dette reduserer innkoblingstiden og dermed også strømforbruket

12V motor som gir større luftstrøm og lengre levetid.

MultiCharger
DEFA MultiCharger 1205 er en kompakt men svært effektiv lader. Grunnet laderens avanserte og elektronisk styrte ladeforløp, lades batteriet der andre ladere gir opp. (Elektronisk styrt ladekurve med temperaturkompensering) DEFA MultiCharger 1205 sørger for at ditt batteri holder seg fulladet og klar til neste start.

MiniPlug tilkoblingssett

Kabelen kobles inn i strøminntaket på bilen, som er lite og diskret og tilpasset moderne bilfronter.

Liten, diskré og monteringsvennlig - Spesialkonstruert apparatinntak for tilkobling av 230V AC. Monteringsdetaljer medfølger. DEFA apparatinntak består av en pansret kabel med DEFA PlugIn kontakt i en ende og DEFA MiniPlug med lokk i den andre enden. DEFA MiniPlug er tilpasset alle nye biler. Den er like funksjonell og enkel å montere innfelt som med brakett. I utviklingen av DEFA MiniPlug har vi lagt stor vekt på riktig design, sikkerhet, optimal monteringsvennlighet og utpreget brukervennlighet.

DEFA PlugIn kontakter eliminerer bruk av verktøy for en sikker tilkobling av elektrisitet, hvilket betyr at man kan installere systemet uten godkjenning fra autorisert installatør.Pakken inneholder:
Termini™ 1900 W kupevifte
Futura styringsenhet
Batterilader 1205
MiniPlug strøminntak best. nr. 460915 (1,5 meter)
1,0 meter forlengelsekabel best. nr. 460803
1,75 meter Termini™ kupevarmerledning best. nr. 460860
Tilkoblingsledning mellom 230V og MiniPlug, 2,5m Nr 460920

WarmUp II 1900 Futura er et 230V modulbasert bilvarmesystem som består av Termini™ II 1900 kupévarmer, MultiCharger 1205, Futura styringsenhet samt tilkoblingsutstyr.

Produktinformasjon

Kategori WarmUp-pakker
Med batterilader Ja
Produsent DEFA
Størrelse kupèvifte 1900W
Type pakke Komplett WarmUp pakke