DEFA MultiCharger ladepakke 2x20A

2 x 12V / 1 x 24V

Varenr:706931
28970
10 314,-
-+
Nettlager: Bestillingsvare (2 dager)

DEFA MultiCharger ladepakke 2x20A


MultiCharger 2x20A er bygget på moderne Switch-Mode-teknologi og galvanisk skille. En optimalisert ladekurve ivaretar batteriets ytelse og beskytter ømfintlige elektroniske systemer i kjøretøyet.

MiniPlug apparatinntak er spesialkonstruert for tilkobling av 230VAC og består av en pansret kabel med DEFA PlugIn kontakt i en ende og DEFA MiniPlug med lokk i den andre. DEFA PlugIn kontakter eliminerer bruk av verktøy for en sikker tilkobling av elektrisitet, hvilket betyr at man kan installere systemet uten godkjenning fra autorisert installatør. Apparatinntaket kan monteres innfelt i bilens front / karosseri eller med brakett i eksisterende åpninger i bilens front.

MiniPlug Xtreme tilkoblingsledning er tilpasset DEFA MiniPlug apparatinntak og egner seg i ekstreme værforhold og til røff bruk.
 

Bruk av MultiCharger 2x12A
Ladepakke 2x20A er godt egnet for batteristørrelser opp til 300Ah. Den kan vedlikeholdslade batteriet i ubegrenset tid og tåler parallell belastning opp til 20A per kanal fra annen forbruker samtidig som den lader - f.eks. en ekstra lader. Ladespenningen er temperaturkompensert med utvendig føler. Laderen har har to separate ladeutganger med hver sin temperatursensor og kan kobles til panel for fjernavlesing av ladeforløp. Den er polvendings og kortslutningsikker og kan brukes på aller typer bly/syre batterier (AGM,GEL og fritt ventilerte).

Laderen er vedlikeholdsfri.

OBS! Bestilling av ladekabel
For å tilfredsstille kunder med forskjellige behov kommer ladepakke 2x20A uten fast ladekabel. Denne må kjøpes separat og det er flere forskjellige kabellengder tilgjengelig . se tilbehør.
Settet kan blant annet utvides med inverter, en LED indikator for overvåkning av ladestasus og elektrisk bilvarme.


Ladepakke 2x20A består av:
1 x 705900 MultiCharger 2x20A batterilader
1 x 460939 MiniPlug apparatinntak (2,0m)
1 x 460957 MiniPlug Xtreme tilkoblingsledning (5,0m)

DEFA MultiCharger 2x20A er bygget på moderne switchmode-teknologi og galvanisk skille. Laderne representerer den nyeste teknologien innen batterilading, noe som vil gi batteriene optimal levetid. Pakke med kabler

Produktinformasjon

Kategori Fastmonterte ladere
Produsent DEFA