DEFA MultiCharger batterilader 2x35A

2 x 12V / 1 x 24V

Varenr:708502
29565 29565
11 349,-
-+
Nettlager: Bestillingsvare (6 dager)

DEFA MultiCharger 2x35A


MultiCharger 2x35A er bygget på moderne Switch-Mode-teknologi og galvanisk skille. En optimalisert ladekurve ivaretar batteriets ytelse og beskytter ømfintlige elektroniske systemer i kjøretøyet. Installasjonen er enkel og løsningen kan kombineres med inverter, autoswitch og elektrisk bilvarme gjennom vårt unike PlugIn system.

For å tilfredsstille kunder med forskjellige behov kommer laderen uten fast ladekabel. Denne må kjøpes separat og det er flere forskjellige kabellengder tilgjengelig.

Bruk av MultiCharger 2x35A
MultiCharger 2x35A er godt egnet for batteristørrelser opp til ca 2x600Ah. Den kan vedlikeholdslade batteriet i ubegrenset tid og tåler parallell belastning opp til 20A per kanal fra annen forbruker samtidig som den lader. Ladespenningen er temperaturkompensert med utvendig føler. Laderen har har to separate ladeutganger med hver sin temperatursensor og kan kobles til panel for fjernavlesing av ladeforløp. Den er polvendings og kortslutningsikker og kan brukes på aller typer bly/syre batterier (AGM,GEL og fritt ventilerte).

Laderen er vedlikeholdsfri.

DEFA MultiCharger 2x35A er bygget på moderne switchmode-teknologi og galvanisk skille. Laderne representerer den nyeste teknologien innen batterilading, noe som vil gi batteriene optimal levetid.

Produktinformasjon

Kategori Fastmonterte ladere
Produsent DEFA