DEFA eConnect Ladekabel EL-bil - 22 kW

22kW, Type2->Type2, 5m

Varenr:711310
DEFA eConnect Ladekabel EL-bil - 22 kW 22kW, Type2->Type2, 5m DEFA eConnect Ladekabel EL-bil - 22 kW 22kW, Type2->Type2, 5m DEFA eConnect Ladekabel EL-bil - 22 kW 22kW, Type2->Type2, 5m DEFA eConnect Ladekabel EL-bil - 22 kW 22kW, Type2->Type2, 5m DEFA eConnect Ladekabel EL-bil - 22 kW 22kW, Type2->Type2, 5m
1 934,-Kampanjepris
2 149,-Ordinær pris
Ink.mva.
-+
Nettlager: 1 På lager
Butikk Trondheim: 1
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Ladekabel elbil. Type 2, inntil 22 kW / 3 fas


eConnect er en premium elbil ladekabel som leverer ytelse, holdbarhet og uovertruffen brukervennlighet under alle forhold. eConnect-kabler kan brukes til å lade alle elbiler og ladbare hybrider med Type 2-grensesnitt.
Kabelen har Type2 kontakt i begge ender. Den kan brukes på alle ladere og biler med Type 2 kontakter, og vil effektmessig begrenses oppad av bilens ombordlader og spesifikasjoner under.

Strøm: Inntil 32A
Effekt: Inntil 22 kW
Spenning: Inntil 480V
Fase: 1 og 3
Lengde: 5 meter
Vekt: 3.1 kg

eConnect – elbil ladekabel for nordiske forhold:
eConnect-kabler holder seg myke og fleksible, selv i sterk kulde. Dette gjør dem enklere å bruke, kveile og lagre vinterstid. Terminaler og materialer tåler varierende temperaturer, fuktig vær og den slitasje og slag man kan regne med ved daglig bruk.

Brukervennlig
eConnect ladekabel med grep i ulike vinkler
eConnect-kabler er lette og har kontakter med universell ergonomisk utforming tilpasset både menn og kvinner. Grepene på ladestasjon- og kjøretøysiden av kabelen har ulike vinkler for å gjøre det enklere å plugge din Type 2-kabel inn og ut i ulike høyder.

Holdbar
Kablene til DEFA eConnect er robuste, og terminaler er laget for langvarig bruk. I tillegg til å være beskyttet av den smarte plugghetten, er terminalene i DEFA's elbil ladekabel laget or å tåle slitasje, varme og fukt fra luften.

Les testen fra Tesla Club Sweden her

Smart plugghette
DEFA eConnect's smarte plugghette har en justerbar stropp som gjør at hetten henger opp ned og bort fra bilen under lading.  Dette hindrer at hetten kommer borti bilen og sikrer at den ikke samler vann og smuss under lading.

Miljøvennlig
DEFA's ladekabler er resirkulerbare. eConnect er utviklet for å beskytte innvendige kompenter mot fukt og støv uten bruk av herdende fyllmaterialer. Ved å unngå fyllmaterialer kan komponenter enkelt separeres og sorteres for minst mulig miljøpåvirking

Smart tilbehør til eConnect elbil ladekabel
Med DEFA's smarte tilbehør blir det lettere å bruke, oppbevare og transportere din eConnect Mode 3 ladekabel - se tilbehør til dette produktet.

Inkludert med din Type 2 kabel får du en praktisk lagringsstropp som gjør det enklere å kveile og oppbevare din kabel når den ikke er i bruk.

Du også kjøpe DEFA's låsbare eConnect Docking enhet som beskytter din kabel fra tyveri, samtidig som den gjør den enkel å lagre og beskytter pluggen på ladestasjonsiden fra fukt og støv. Kjøper du også med en eConnect Premium Cable Bag får du en praktisk og solid bag til å ha din Mode 3 ladekabel i under transport. Om du ønsker et enklere alternativ kan du også velge Basic Bag til å oppbevare din kabel.

Ladekabel elbil. Type 2, inntil 22 kW / 3 fas

Produktinformasjon

Kabellengde 5 meter
Maks ladeeffekt 22 kW
Tilkobling bil Type 2
Tilkobling inngang (kilde) Type 2


29649