Dräger Alcotest® 6820

Designet for profesjonelt bruk

Varenr:DN8322660
3574 3574
9 880,-
-+
Nettlager: Bestillingsvare (2 dager)

Den kompakte håndholdte måleren er ekstra populær fordi den er enkel i bruk og har korte reaksjonstider. Nå med enda mer stabil utforming og spesielt utformede munnstykker som gjør at de ikke kan festes feil på alkotesteren.

Enkel i bruk. Ved å trykke på en knapp så starter instrumentet, deretter blåser man i munnstykket og resultatet vises i displayet med en gang.

Dräger Alcotest 6820 har en utvidet minnefunksjon som kan lagre opp til 5000 testresultater.
 

Dräger Alcotest 6820 leveres i et futteral som inneholder 3 munnstykker, 2 batterier, bruksanvisning og en håndleddstropp.

Dräger Alcotest 6820 har et tydelig og lettlest display med bare tre funksjonsknapper. Den lille størrelsen gjør at den passer i brystlommen.  Munnstykket festes på toppen slik at du alltid er forberedt for prøvetaking.

Alcotest 6820 ny design og håndverksmessig kvalitet gjør denne enheten ideell for bruk i krevende forhold. Takket være slitesterkt materiale er det svært motstandsdyktig mot tøffe værforhold som kulde eller fuktighet, og det tilfredsstiller beskyttelsesklasse IP 54.

Alcotest 6820 er utstyrt med den velprøvde elektrokjemiske Dräger sensor. Denne sensoren er karakterisert ved meget korte reaksjonstider kombinert med presisjon og holdbarhet. Testresultatene er alltid pålitelig uansett om temperaturen er -5°C eller 50°C. Selv med et høyt alkoholinnhold , gir sensoren raske nøyaktige resultater. Og dette gjelder for både aktive og passive målinger.

Utskiftbart munnstykke
Munnstykket er ergonomisk å bruke og er beskyttet av et deksel. Et nytt munnstykke bør brukes for hver enkelt person som blir testet. Ekstra munnstykker er tilgjengelig som tilbehør. Utåndet luft passerer gjennom luftkanalen til instrumentet. Bare en liten prøve av denne luften blir tatt for analyse. Dette sikrer at det ikke er noen alkoholrester i apparatet, og at alle målingene er nøyaktige og pålitelige. Den samme metoden blir brukt i testeren som politiet over hele verden benytter.

Politiet som referanse. 
I flere år har politi over hele verden brukt denne type alkotester som screeninginstrument. Mer enn 10 millioner pusteprøver tas hvert år av de cirka 100 000 enheter som politiet har i besittelse. Bedre referanse finnes ikke!

Dräger har flere tiårs erfaring med analyse av alkohol i utåndningsluft og narkotikaskanning. Vi er verdensledende i alkoholskanning, og de fleste politietater i verden bruker Dräger utstyr. I mange år har Drägers alkohol- og narkotikaskanningsenheter hjulpet politiet å identifisere lovbrytere, roe ned konfrontasjoner og sørge for at vanntett bevis kommer til retten

I esken:
Dräger Alkotest 6820
10 Munnstykker
2 + 4 AA-batterier
Håndrem
USB -kabel for opplasting til PC
AlcoView PC-programvare for opplasting loggfiler
Støtsikker og solid oppbevaringsboks
Anbefalte retningslinjer for prøvetaking

Den kompakte håndholdte måleren er ekstra populær fordi den er enkel i bruk og har korte reaksjonstider. Dräger Alcotest 6820 har en utvidet minnefunksjon som kan lagre opp til 5000 testresultater. Leveres med plastkoffert.

Produktinformasjon

Kategori Alkotestere
Produsent Dräger