Dräger Alcotest® 4000

Testvinner, bestselger

Varenr:KID3706318
29631 29631 29631 29631 29631
2 995,-
-+
Nettlager: 2 på lager
Butikk Trondheim: 2

Alkotester med målesikkerhet og hurtighet i toppklasse


Nye Dräger Alcotest 4000 er det riktige valget for deg som ønsker en sikker alkotester for privat bruk. Den er akkurat like sikker som alle de øvrige alkotestene fra Dräger, men den nette utformingen og det skjulte munnsstykket gjør at den enkel å ha med seg. Dräger Alcotest 4000 oppfyller standarder for både privat (EN16280) og profesjonell (EN15964) bruk.

Til forskjell fra forgjengeren, Dräger Alcotest 3820, har Dräger Alcotest 4000 et nytt og forbedret design, og et batterideksel slik at du enkelt kan bytte batteri på egenhånd.

Dräger Alcotest 4000 starter raskt og er klar når du vil bruke den, i temperaturer ned til -5 ° C og helt opptil +50 ° C. Du kan diskret ta målinger når som helst og hvor som helst, og være sikker på et riktig måleresultat.

Dräger Alcotest 4000 er produsert i Tyskland og oppfyller de strengeste kvalitetskravene. Alkotesteren skal kalibreres en gang i året for å sikre at instrumentet måler riktig.  Dette gjøres enklest ved å sende den inn til oss hos Bilradiospesialisten AS.

Verdenspremiere for en ny generasjon alkotester
Dräger har vært en ledende global produsent og leverandør av måleinstrumenter for måling av alkohol til politi og myndigheter i over 60 år. Over 30 millioner alkoholtester blir foretatt hvert år med Drägerprodukter over hele verden. Kontinuerlig utvikling gjennom mange år har gjort Dräger Alcotest® 4000 til en pålitelig og rask alkotester.

Kvalitet betyr ikke mer komplisert
Dräger Alcotest 4000 er en helt ny generasjon alkotester med hastighet og nøyaktighet i toppklasse. Dräger Alcotest 4000 er din perfekte følgesvenn da den gir klarsignal når det er OK å sette seg bak rattet.

En alkotester skal være enkel i bruk, uansett hvor avansert teknologien bak er. Derfor er menyen til Alcotest 3820 på norsk, og brukeren manøvrerer ved hjelp av en enkelt funksjonsknapp. Instrumentet benytter kun noen sekunder i oppstartstid og leverer garantert korrekt resultat, hver gang, ved temperatur fra -5°C til +50°C.  

Diskret og lydløs 
Alcotest 4000 er så liten at den får plass i bukselommen eller i håndvesken din. Lyden kan også skrus av om du ønsker å være diskret i bruken. Et beskyttende lokk medfølger, og gjør anvendelsen enkel, i tillegg til at det beskytter munnstykket. I tillegg medfølger det en beskyttende pose som skal hindre riper, og i denne posen får du også plass til et ekstra munnstykke. Alcotest 4000 skal kalibreres minst en gang per år.

Utskiftbart munnstykke
Munnstykket er ergonomisk å bruke og er beskyttet av et deksel. Et nytt munnstykke bør brukes for hver enkelt person som blir testet. Ekstra munnstykker er tilgjengelig som tilbehør. Utåndet luft passerer gjennom luftkanalen til instrumentet. Bare en liten prøve av denne luften blir tatt for analyse. Dette sikrer at det ikke er noen alkoholrester i apparatet, og at alle målingene er nøyaktige og pålitelige. Den samme metoden blir brukt i testeren som politiet over hele verden benytter.

Dräger Alcotest® 4000 erstatter Dräger Alcotest® 3820, som har vært referansestandarden og testvinner gjennom flere år. Dräger Alcotest® 4000 er produsert i Tyskland og oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder. Politiet bruker Drägers alkotestere daglig, noe som borger for god kvalitet..

Har du råd til å være uten førerkortet?
Ingen drikking i det hele tatt er selvfølgelig det beste alternativet i forbindelse med bilkjøring, men i de tilfeller hvor man likevel velger å ta bilen dagen etter, må man være helt sikker på at det utstyret som benyttes for å kontrollere alkohol i utpustet luft er pålitelig. Alko-apper og andre tvilsomme metoder der føreren må regne ut sitt promilleinnhold er rett og slett ikke tilfredsstillende. Måten kroppen forbrenner alkohol på er tildels varierende fra én person til en annen, men også én dag til en annen. Det finnes for mange faktorer som spiller inn og påvirker resultatet til at man enkelt skal kunne regne seg til om man ligger over eller under grenseverdien. 

Alcotest 4000 leveres med:
3 munnstykker
1 stk beskyttelsesbag
Visuell brukerhåndbok
1 stk batteri CR123A

Teknisk informasjon
Dimensjoner H: 133mm B: 50mm D: 29mm
Vekt: 130g
Beskyttelsesklasse: IP 52
Batteri: Utskiftbart, CR123A
Rekkevidde i promille: 0-5
Målbart temperaturområde: -5°C til +50°C
Minne: 400 siste målinger
Automatisk avslutning: Etter 120 sek

Dräger Alcotest 4000 forteller deg med profesjonell kvalitet når det er OK å sette seg bak rattet.

Produktinformasjon

Kategori Alkotestere
Produsent Dräger