Focal iBUS2.1 aktiv subwoofer

8" subwoofer, 2x55+75W RMS, bassremote

Varenr:IBUS21
Focal iBUS2.1 aktiv subwoofer 8" subwoofer, 2x55+75W RMS, bassremote Focal iBUS2.1 aktiv subwoofer 8" subwoofer, 2x55+75W RMS, bassremote Focal iBUS2.1 aktiv subwoofer 8" subwoofer, 2x55+75W RMS, bassremote Focal iBUS2.1 aktiv subwoofer 8" subwoofer, 2x55+75W RMS, bassremote
5 290,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 5 på lager
Butikk Trondheim: 2

Aktiv subwoofer med 8" element. For deg som ønsker mer bass - uten å ofre plass..
Focal iBUS2.1 har også innebygget 2-kanals forsterker på 2x55W RMS for å gi ekstra effekt til høyttalere

iBUS2.1 er bygget som den populære testvinneren iBUS20, men er utstyrt med den ekstra 2-kanals forsterkeren. Designet for å passe inn under et sete eller i siden på bagasjerommet. Den vil øke bassen betraktelig i bilen uten at du må ofre plassen bagasjerommet. 

Denne boksen bruker et nytt chassis i sort børstet aluminium. Den har høy og lavt nivå innganger, dvs at den er den kompatibel med alle radioer. 

Enda bedre, Focal gir deg her muligheten for Plug & Play montering – du kan plugge den direkte inn i ISO-kontakten på bilen. En fjernkontroll følger med for å styre bassnivået. Aktivt delefilterfilter og fase hjelper deg å stille lyden perfekt for din bil... 

Den leverer kraftig og dyp bass i forhold til den beskjedne størrelsen – og automatisk av/på slag gjør at du ikke trenger å bekymre deg om det..

3 meter ISO Plug & Play kabler og 5 meter 3,3mm2 strømkabel med sikring følger med

Fysiske dimensjoner: 344 x 250 x 71,5 mm

 


Focal iBUS2.1 er samme aktive subwoofer som testvinneren iBUS20, som omtales slik

ibus21_test "Focal fremstår som luksusvarianten av de kompakte basskassene. Et massivt kabinett av børstet aluminium gir tillit og opplevelse av meget høy kvalitet. En ordentlig laget 8” bass med polymembran som man kan være stolt av. Forsterker delen (selvsagt med skikkelig nettdel) ser ikke bare veldig bra ut men gir også eksemplariske måleresultat. Den analoge mono-forsterkeren produserer mye effekt og briljerer med lavest forvrenging. iBUS20 er bra utstyrt og den er den eneste med automatisk av/på slag. Den edle Franskmann leverer både kraftig og dyp bass. I forhold til størrelsen får den full score. Bassgjengivelsen er meget ren. Skikkelig lydtrykk har den også – alt prima med andre ord."
Aktiv subwoofer med 8" element og innebygget 2-kanals forsterker for høyttalere.

Produktinformasjon

Effekt (maks) 2 x 110W + 150W
Effekt (RMS) 2 x 55W + 75W
Høy-nivå inngang Ja
Kabelsett inkludert Ja
Type subwoofer Under sete / slim
Vekt 7 kg


2311