Fusion StereoActive SA150 Blå

Vanntett bærbar høyttaler med BT

Varenr:SA150BL
2990 2990 2990 2990 2990 2990 2990
Velg fargeBlå
Fusion StereoActive SA150 Blå Vanntett bærbar høyttaler med BT
Fusion StereoActive SA150 Hvit Vanntett bærbar høyttaler med BT
Fusion StereoActive SA150 Rød Vanntett bærbar høyttaler med BT
2 599,-
-+
Nettlager: Bestillingsvare (3 dager)

mibs-award-2017

 

Vanntett & portabel båtstereo på 1-2-3 Den prisbelønte STEREO ACTIVE™ kombinerer industriell design i verdensklasse, høyverdig musikkgjengivelse, intelligent funksjonalitet og omfattende funksjoner som har resultert i et robust, bærbart marine stereoanlegg.

Fusion SA150W StereoActive lar deg strømme din favorittmusikk hvor som helst. Den er vanntett, den flyter og lyden i denne robuste høyttaleren vil overraske deg.

På båten, ved boblebadet, på bassengkanten - rett og slett overalt du vil nyte musikken din uten å være redd for at høyttaleren ikke tåler vær og vind..

Bare installer Fusion Puck med det medfølgende 3M-limet eller skruene, monter STEREO ACTIVE og nyt Bluetooth-lydavspilling, AM / FM-radio,  eller USB-avspilling med smarttelefonlading.

Maritimt feste («puck») medfølger
Med din StereoActive følger det et maritimt feste («puck») som muliggjør dekksmontering på baugen i skjærgårdjeepen så vel som på kajakk eller padlebrett. En solid hendel lar deg enkelt fristille spilleren når du vil ha med deg godlyden i land, og med 20 timer batterilevetid har du lyd helt til solen renner i havet og hjemturen med!

Vanntett – Fusion leverer kompromissløs maritim kvalitet: Med IPX7 tetthetsgrad er StereoActive helt vanntett. Den tåler faktisk å være 1 meter under vann i inntil 30 minutter. Ingen grunn til å være redd for litt sjøsprøyt med andre ord.

Flyter i vann! – Redd for å miste elektronikken i havet? Ikke nå lenger. StereoActive flyter om du er uheldig og mister den i vannet.

Blåtann – StereoActive strømmer musikk fra Spotify og andre tjenester fra hvilken som helst A2DP blåtann-kompatibel enhet, Apple eller Android. Har også USB mulighet. Som en bonus har StereoActive også FM/AM-radio, men får ikke DAB+ mulighet.

Kraftfull lyd – Klasse D forsterker med 2×20 watt og en kraftig bass gir en imponerende lydopplevelse for denne kompakte størrelsen. Diskanten flytter grensene for hifi på sjøen med et knivskarpt og overbevisende uttrykk i øvre frekvenser.

Lang batterilevetid – Det kraftige innebygde lithiumbatteriet lar deg spille musikk i inntil 20 timer i strekk. Batteriet kan lades helt opp i løpet av 3 timer med 12 volts hurtigladingsteknologi.

Kan monteres overalt – En rekke festemuligheter med RAM-mount puck og RailBlaza. Enkel «puck» for dekkmontering er inkl. i standardpakken, sammen med 3M tape for liming på bord og en solid gummipakning for beskyttelse av puck-braketten når StereoActive / ActiveSafe er demontert.
 

stereoactive-hvit-spa-780


App – Benytt Fusion-link appen via blåtann eller Garmin smartwatch via ANT for å betjene StereoActive.

Fusion-Garmin-WatchTa kontroll over underholdningen din med FUSIONs intuitive appløsninger, tilgjengelig for smarttelefon og smartwatch-eiere. Apples- eller Android-enheter og Garmin smartwatch-brukere kan nyte trådløs kontroll med de gratis FUSION-Link- og FUSION-Link Lite Bluetooth-appene, tilgjengelig for nedlasting fra Apple App Store, Google Play-butikken eller Garmin Connect IQ.


iPhone-FUSION-Link-illFUSION-Link App kontroll
Last ned gratis FUSION-Link-appen fra Apples appbutikk eller Google Play-butikk for å aktivere Bluetooth-kontroll av STEREOACTIVE direkte fra din kompatible * smarttelefon. App-funksjonalitet inkluderer muligheten til å angi tunerområder, skanningsstasjoner, angi forhåndsinnstillinger, justere volum og velge favorittmusikkspor.
 
Fusion SA150W StereoActive lar deg strømme din favorittmusikk hvor som helst. Den er vanntett, den flyter og lyden i denne robuste høyttaleren vil overraske deg.

Produktinformasjon

Kategori Bærbare høyttalere
Produsent Fusion