Garmin dezl™ LGV800

8", tilpasset lastebil/buss, WIFI, BT

Varenr:0100231410
30135 30135 30135
7 199,-
-+
Nettlager: Bestillingsvare (4 dager)

Lastebilnavigasjon for de lange etappene


dezl™ LGV800 er en lettlest 8-tommers navigasjonsenhet som gir profesjonelle lastebilsjåfører god oversikt over veien fremover, med tilpassede ruter for lastebiler basert på størrelsen og vekten på lasten din.
Innebygget WIFI-tilkobling gjør det enkelt å holde kart og programvare oppdatert uten å bruke datamaskin. Med dezl™ LGV800 får du også rask tilgang til trafikk- og værvarslinger, drivstoffpriser og mye annet - i sanntid.
Garmin dezl™ LGV800 er forhåndslastet med gatekart for Europa.

Ekstra stor skjerm
Ikke gå glipp av noe. Den store 8-tommers berøringsskjermen kan monteres i liggende eller stående modus.
Denne dezl-navigasjonsenheten til lastebiler er laget for enkel visning i førerhuset og intuitiv bruk med en klar, skarp 8-tommers berøringsskjerm. Få muligheten til å vise navigasjonsskjermen i liggende eller stående modus.Tilpasset lastebiler
Bare angi lastebilprofilen din (kan tilpasses etter høyde, vekt, lengde, bredde og farlige materialer) for å finne ruter som foretrekkes av andre lastebilsjåfører, og som egner seg best for lasten din.
Kjører du i ukjent terreng? Se populære lastebilruter som brukes av andre lastebilsjåfører, for å øke situasjonsbevisstheten.
Sjåførvarslene oppmuntrer til trygg kjøring og øker situasjonsbevisstheten. Du blir varslet om skarpe svinger, hastighetsendringer, jernbaneoverganger og mye annet.
Når du nærmer deg destinasjonen din, viser bransjens beste veiledning for lasting deg potensielle lastesoner eller lagre som hjelper deg med å finne ut hvor du må dra.
Finn foretrukne stoppesteder for lastebiler med det forhåndslastede Truck & Trailer Services-registeret, der du kan filtrere etter varemerker og tjenester.

Truck Parking Europe
Må du parkere lastebilen? Truck Parking Europe-dataene hjelper deg med å finne parkeringsplasser for lastebiler langs ruten. Filtrer etter foretrukne tjenester som Wi-Fi®, dusjer, sikkerhetsnivå og mye annet. Når enheten er koblet til Garmin Drive™-mobilappen, kan du sjekke om det finnes ledige parkeringsplasser for å unngå å kjøre til et overfylt sted.

Digital trafikk
Den medfølgende DAB-trafikkabelen er klar til bruk og gir deg nøyaktige oppdateringer om trafikken til rett tid. På den måten kan du navigere rundt ulykker, anleggsarbeid eller andre hindringer.

Monteringsalternativer
dezl LGV800 leveres med flere monteringsalternativer, inkludert en strømdrevet magnetisk brakett med kraftig sugekopp, en brakett som kan skrus fast, og en 1-tommers kuleadapter med AMPS-plate som er kompatibel med RAM-monteringssystemer.

Støtte for ryggekamera
Se hva som befinner seg bak lastebilen din når du rygger, ved å parkoble dezl-navigasjonsenheten din med et trådløst BC™ 35-ryggekamera (selges separat) eller et tredjeparts ryggekamera (magnetisk brakett med videoinngang behøves, og selges separat)


I esken:
Garmin dezl™ LGV800
Brakett for fastskruing
1-tommers kuleadapter med AMPS plate
Selvklebende dashbordplate
Trafikkmottaker / strømkabel
USB-kabel
Dokumentasjon

8" navigasjonsenhet spesielt tilpasset lastebil. Trafikkmeldinger via DAB, Bluetooth og tilpasset lastebilruting basert på størrelse

Produktinformasjon

Bluetooth Ja
Gratis kartoppdateringer Ja
Gruppe 1 Biltilbehør
Gruppe 2 Navigasjonsenheter - portabel
Kategori Navigasjonsenheter - portabel
Produsent Garmin
Støtte for trådløst ryggekamera Ja (kamera kjøpes separat)
Trafikkinformasjon i sanntid Ja, via smarttelefon/app
Type kjøretøy Tilpasset lastebil / buss
WIFI Ja