Helix DSP.3

DSP, 8 kanals

Varenr:DSP3
1979 1979 1979
4 490,-
-+
Nettlager: ikke på lager (0 dager)

8-kanals signalprosessor (DSP)

Om du er over gjennomsnittet interessert i lydkvalitet, så kan HELIX DSP prosessor være et kjærkomment tilskudd til systemet. Denne enkle å bruke boksen fungerer med din PC for å kunne tilby en verden av lydjusteringer som kan maksimere ytelsen til nesten hvilket som helst bilsystem.

Gode tekniske spesifikasjoner kombinert med en funksjonspakke som knapt kan være mer imponerende i praksis. Med intuitiv betjening takket være en oversiktlig grafisk PC interface kan ambisiøse lydfreaks for å optimalisere lyden nesten på hvilken måte du vil.

Windows-grensesnitt - kommunikasjon via USB 2.0

MicroSD slot for å laste opp DSP-innstillinger uten å måtte koble DSP til en PC

Spesial audio DSP med en oppløsning på 56 bits - optimert for høyeste lydkvalitet

Fritt konfigurerbare innganger og utganger

Grafisk 30-bånds EQ per kanal med "finjustering" av de enkelte bandene i 1/24 oktav trinn og tidskorrigering i 7-mm trinn, alle etablerte filterkarakteristikker er tilgjengelig og mye mer

Innganger: 6 x RCA, 4 x høyt nivå, 1 x optisk, 1 x styreinngang, MicroSD og USB
Utganger: 8 x RCA og ekstern utgang
Ekstremt kompakte dimensjoner: 40 x 177 x 120 mm


Strømsparemodus
Strømsparemodus er innlemmet i den grunnleggende oppsett. Det gjør det mulig å redusere strømforbruket til forsterkerne som er koblet til den HELIX DSP når det er noe inngangssignal til stede i mer enn 60 sekunder. 

Vær oppmerksom på at i mange up-to-date biler med "CAN" eller andre interne bus-strukturer at det kan skje at radioen forblir "usynlig" slått på i opp til 45 min. selv etter at bilen forlates! Når "Power Save Mode er aktiv" Remote Output "og derfor forsterkerne vil bli slått av. Helix DSP vil aktivere "Remote Output" innen et sekund hvis et musikk-signal er brukt. Det er mulig å enten modifisere turn-off tid på 60 sek. eller helt deaktivere "Power Save" via PC- programvare.


Start- / Stopp funksjon
Strømforsyningen til HELIX DSP sikrer en konstant indre spenningsforsyning selv om batterispenningen synker til 6 volt når motoren er av.


Automatisk Digital Signal Detection

Bytte fra analog inngang til den digitale inngangen gjøres automatisk så snart en signal er oppdaget på den optiske inngangen. Denne funksjonen kan deaktiveres i PC-verktøy programvare. Alternativt kan du bruke ekstra kabel fjernkontroll URC 2A for manuell veksling mellom analoge og digitale innganger.

8-kanals avansert signalprosessor

Produktinformasjon

Antall kanaler inn 6 kanaler
Antall kanaler ut 8 kanaler
Fasejustering 0° / 180°
Filter typer Full / High-Pass / Low-Pass / Band-Pass
TOSLINK / Optisk inngang 1 x Optisk S/PDIF


1979