Helix HEC BT HD DSP.3S

Bluetooth HD Modul for DSP.3S

Varenr:HECBTHDDSP3S
Helix HEC BT HD DSP.3S Bluetooth HD Modul for DSP.3S
1 200,-
-+
Nettlager: 2 på lager

Helix HEC BT HD Bluetoothmodul for DSP.3S

 

Den perfekte oppgraderingen til Helix DSP.3S.

 

Trådløs lydstrømming i HD-kvalitet via Bluetooth®
Utvidelseskortet BT HD for DSP.3S utvider din HELIX-enhet med en Bluetooth®-lydstrømmefunksjon i HD-kvalitet med opptil 576 kbps og 24 Bit/48 kHz samplingsfrekvens takket være Bluetooth 5.0 + EDR-standarden. Modulen støtter lydkodeken SBC, AAC, aptX og aptX HD. I tillegg er modulen utstyrt med en optisk digital utgang i SPDIF-format.

 

Trådløs DSP-innstilling
Den økte dataoverføringen med Bluetooth 5.0 standarden i kombinasjon med DSP PC-Tool-programvaren V5 (kommer i begynnelsen av 2022) og en PC med trådløs Bluetooth®-teknologi tillater trådløs konfigurasjon av alle DSP-enheter med ACO-plattform. På denne måten slipper man å hente fram USB kabelen visst man skal gjøre instillinger.

 

Høydefinisjonslyd
Takket være støtten til Qualcomm® aptX™ HD-lydkodeken, er trådløs og konstant lydoverføring i HD-kvalitet mulig. Videre tillater den direkte signaloverføringen av de digitale signalene fra BT HD-modulen til DSP uten ekstra AD-DA-konvertering tapsfri lydbehandling og dermed enestående lydkvalitet.

 

Full kontroll
HEC BT HD støtter kontrollkommandoer som avspilling/pause, spor fremover/tilbake, koble til, paring og frakobling av en tilkoblet DSP-fjernkontroll (f.eks. CONDUCTOR og DIRECTOR). DIRECTOR-displayet viser deg også gjeldende artist og tittel samt den for øyeblikket brukte lydkodeken.

 

Alt er inkludert
For sømløs installasjon er selvfølgelig et enhetsspesifikt sidepanel og en høykvalitets antenne for maksimal overføringskvalitet inkludert i leveringen.

Bluetooth HD Modul for DSP.3S, Bluetooth 5.0


33152