JBL Stadium GTO600C høyttalersett

6.5", 100W RMS

Varenr:STADIUMGTO600C
2660 2660 2660 2660 2660 2660 2660
3 790,-
-+
Nettlager: 9 på lager
JBL Stadium GTO600C premium bilhøyttalere
Et soleklart valg for høy ytelse kombinert med bra lyd..

Nytt er også at du kan utvide dette komponentsettet med et par spesialtilpassete mellomtonehøyttalere - GTO20M (se under anbefalt tilbehør) - for virkelig å få det høye lydkvaliteten og detaljrikrom som du tidligere bare har drømt om.

Stadium serie høyttaler fra JBL
Med moderne utvendig design og førsteklasses finish på Stadion-høyttalerne reflekterer kvaliteten på JBLs engineering. Med andre ord ser de så bra ut som de høres ut.

JBL® GTO serien hifi bilhøyttalere tar i bruk innovative teknologier utviklet for det spesielle miljøet og forholdene i dagens biler - for å levere eksepsjonell lyd. GTO høyttalere gir high-end ytelse til en moderat pris.

JBL - det åpenbare høyttalervalget til verdens beste lydstudioer, konserthus og kinoer.
Med de nye Stadium høyttalere får du en førsteklasses lytteopplevelse i bilen. Typisk JBL. Designet i 2 ohm som klemmer hver watt fra forsterkeren eller hovedenheten, slik at de patenterte Plus One™ -elementene gir valuta for pengene for de som elsker høy lyd. Avanserte delefiltre sammen med softdome-tweetere gir en silkeaktig diskant med utrolig detaljrikdom, selv på høyeste lydnivå.

En valgfri mid-høyttaler med bandpassfilter gir deg en jevn integrasjon med bass og diskant, som gjør et toveis komponentsystem til et treveis system med lyd på et helt annet nivå.

Edge-drevne soft dome diskant membran leverer rike detaljer av vokal og instrumenter i musikken og håndterer strøm bedre enn andre alternativer. De har også spesielle egenskaper spredning av lyden. En trykknapp for å styre diskantvolumet (+0 dB eller +3 dB) gjør at de høye frekvensene kan tilpasses de fleste multifunksjons høyttalere.

Plus One™ Bass membran - Hver høyttaler bruker membran som er ca 25% større enn andre høyttalere i samme størrelse. 

Harman Standard Tester for pålitelighet
JBL-høyttalere må gjennomgå tøffe miljøprøver som ofte ødelegger andre høyttalere. JBL fryser dem, steker dem, rister dem, utsetter dem for ultrafiolett lys og driver dem med full kraft i flere dager på rad.
JBL Stadium GTO600C premium bilhøyttalere - Et soleklart valg for høy ytelse kombinert med bra lyd..

Produktinformasjon

Effekt maks 300W
Effekt RMS 100W
Frekvensområde 45 Hz - 25.000 Hz
Følsomhet 93 dB
Impedanse (Ohm) 4 Ohm
Inkludert grill / gitter Ja
Monteringsdybde 52 mm


2660