1DIN spiller

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Kenwood KDC-DAB400U

CD, DAB+, USB, AUX

Varenr:KDCDAB400U
Kenwood KDC-DAB400U CD, DAB+, USB, AUX Kenwood KDC-DAB400U CD, DAB+, USB, AUX Kenwood KDC-DAB400U CD, DAB+, USB, AUX
1 790,-Kampanjepris
1 999,-Ordinær pris
-+
Nettlager: Ubekreftet 06.03.2023
KDC-DAB400U CD-receiver med DAB+ radio og musikkavspilling fra iPod, iPhone og Android Smartphone

Støtter FLAC-formatet (lossless audio codec)
FLAC muliggjør komprimering av lyd-data uten tap av informasjon. Fordi det opprinnelige musikksignal komprimeres bare og er ikke gjenstand for reduksjon. Derfor kan lyddata under avspilling rekonstrueres helt tro mot originalen, så det er ingen tap av kvalitet. I tillegg kan mega tags med sang og artistnavn bli frelst.

Inntil for ikke lenge siden var CD’en det sentralt medium for å spille musikk i bilen, nå er lyddata stort sett lagret på smarttelefonen, iPod eller en USB-pinne. Hva kan være bedre for alle sjåfører som ikke trenger en CD-stasjon, med Kenwood lyd og mottaks kvalitet: KMM-361SD, denne nye Kenwood radioen, med USB-porten på forsiden gir deg tilgang til dagens Apple spillere og telefoner, Android-telefoner og minne-pinne tilgang. 

Du kan ha Kenwood Music Kontroll app installert på din Android-telefon (til Android versjon 4.0), den mobile musikkspiller, smarttelefonen, samt avspilling av musikk fra iPod og iPhone kan lett betjenes knappene på bilradioen. KDC-DAB400U fungerer for avspilling av alle populære musikk-formater, inkludert datakvaliteten audio codec FLAC - "Free Lossless Audio Codec", som gjør at komprimering av lyd-data uten tap av informasjon ..

Alternativt kan du spille av digitale avspillingsenheter via aux-inngangen foran også - for spillere med analog lydutgang. Og den integrerte high-performance tuner henter FM, MW, LW radio RDS radio tekst data samt informasjon fra eteren. Opptil 24 stasjoner kan lagres og velges enkelt ved å trykke på en knapp.

USB og AUX-innganger
Mottakeren spiller av alle brente CDer , inkludert plater lastet med MP3 og WMA-filer.Den praktiske USB-inngangen på fronten er perfekt for bruk med USB-penner. På frontpanelet er det også AUX-inngang som gjør det enkelt å koble til andre lydkilder som for eksempel en MP3 spiller. 

iPod®
Har du en iPod® ? Du kan plugge spilleren direkte til USB-inngangen - og du får tilgang til spillelister, søke etter sanger, artister, album og mer - rett fra spilleren. Kenwood har gjort det enkelt med dedikerte "søk" og "tilbake"-knapper, samt andre praktiske verktøy.

System Q Sound Control:
Seks EQ kurver er forhåndsinnstilt i minnet , slik at du kan hente de beste forhåndsinnstilte EQ kurven for ulike typer musikk. Hver forhåndsinnstilling har sine egne nivå innstillinger for bass (100 Hz), mellomtone (1 kHz), og diskanten (10kHz). Du kan velge mellom følgende forhåndsinnstilte EQ kurver - Rock, Pops, Easy, 40 Top, Jazz, Natural og Game.
CD-receiver med DAB+ tuner

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 1 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Nei
CD-drivverk Ja
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Langtidsminne Ja
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


2825