Kenwood KMM-BT506DAB bilradio

Shortbody, DAB+, BT, Ikke CD

Varenr:KMMBT506DAB
2807 2807 2807
1 690,-Kampanjepris
2 099,-Ordinær pris
-+
Nettlager: 2 på lager
Butikk Trondheim: 2

DAB+ og Bluetooth. 
Inntil for ikke lenge siden var CD’en det sentralt medium for å spille musikk i bilen, nå er lyddata nstort sett lagret på smarttelefonen, iPod eller en USB-pinne. Hva kan være bedre for alle sjåfører som ikke trenger en CD-stasjon, med Kenwood-lyd og mottakskvalitet: KMM-BT506DAB, denne nye Kenwood radioen med USB-porten på forsiden, gir Android-telefoner og minne-pinne tilgang. 

shortbody


"Short-body"  - Kun 10 cm innbyggingsdybde


Du kan ha Kenwood Music Kontroll app installert på din Android-telefon (til Android versjon 4.0), den mobile musikkspiller, smarttelefonen, samt avspilling av musikk fra iPod og iPhone kan lett betjenes knappene på bilradioen. KMM-BT506DAB fungerer for avspilling av alle populære musikk-formater, inkludert datakvaliteten audio codec FLAC - "Free Lossless Audio Codec", som gjør at komprimering av lyd-data uten tap av informasjon ..

Alternativt kan du spille av digitale avspillingsenheter via aux-inngangen foran også - for spillere med analog lydutgang. Og den integrerte high-performance tuner henter FM, MW, LW radio RDS radio tekst data samt informasjon fra eteren. Opptil 24 stasjoner kan lagres og velges enkelt ved å trykke på en knapp.

USB og AUX-innganger
Den praktiske USB-inngangen på fronten er perfekt for bruk med USB-penner og støtter avspilling av MP3, WMA, AAC, WAV og FLAC. På frontpanelet er det også AUX-inngang som gjør det enkelt å koble til andre lydkilder som for eksempel en MP3 spiller.
USB kontakten kan lade smarttelefoner med inntil 1,5A. 

iPod®
Har du en iPod® ? Du kan plugge spilleren direkte til USB-inngangen - og du får tilgang til spillelister, søke etter sanger, artister, album og mer - rett fra spilleren. Kenwood har gjort det enkelt med dedikerte "søk" og "tilbake"-knapper, samt andre praktiske verktøy. Du vet du har funnet din favoritt spor med en gang, takket være lyst og lett-lest fem-linjers fluorescerende display.

Spør Alexa
KMM-BT506DAB har innebygget støtte for Amazon Alexa. Spør Alexa om å spille musikk, svare på spørsmål, lese opp nyheter, sjekke været etc
DAB+ og Bluetooth Media-Receiver. Short-body, kun 100mm innbyggingsdybde

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 2 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
Kategori 1-DIN hovedenheter
Langtidsminne Ja
Produsent Kenwood
Service Following Ja
Shortbody Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja