Kenwood KMR-M506DAB

Shortbody, marine, USB, BT, ikke CD

Varenr:KMRM506DAB
2986 2986 2986
1 690,-Kampanjepris
1 999,-Ordinær pris
-+
Nettlager: Ubekreftet 07.10.2021

KMR-M506DAB Marine media-receiver - med bl.a. musikkavspilling fra iPod, iPhone og Android Smartphone


Inntil for ikke lenge siden var CD’en det sentralt medium for å spille musikk i bilen, nå er lyddata stort sett lagret på smarttelefonen, iPod eller en USB-pinne. Hva kan være bedre for alle sjåfører som ikke trenger en CD-stasjon, med Kenwood lyd og mottaks kvalitet: KMR-M506DAB, denne nye Kenwood radioen, med USB-porten på forsiden gir deg tilgang til dagens Apple spillere og telefoner, Android-telefoner og minne-pinne tilgang. 
Du kan ha Kenwood Music Kontroll app installert på din Android-telefon (til Android versjon 4.0), den mobile musikkspiller, smarttelefonen, samt avspilling av musikk fra iPod og iPhone kan lett betjenes knappene på bilradioen. KMR-M506DAB fungerer for avspilling av alle populære musikk-formater, inkludert datakvaliteten audio codec FLAC - "Free Lossless Audio Codec", som gjør at komprimering av lyd-data uten tap av informasjon ..

Alternativt kan du spille av digitale avspillingsenheter via aux-inngangen foran også - for spillere med analog lydutgang. Og den integrerte high-performance tuner henter FM, MW, LW radio RDS radio tekst data samt informasjon fra eteren. Opptil 24 stasjoner kan lagres og velges enkelt ved å trykke på en knapp.

USB og AUX-innganger
Den praktiske USB-inngangen på fronten er perfekt for bruk med USB-penner. På frontpanelet er det også AUX-inngang som gjør det enkelt å koble til andre lydkilder som for eksempel en MP3 spiller. 

iPod®
Har du en iPod® ? Du kan plugge spilleren direkte til USB-inngangen - og du får tilgang til spillelister, søke etter sanger, artister, album og mer - rett fra spilleren. Kenwood har gjort det enkelt med dedikerte "søk" og "tilbake"-knapper, samt andre praktiske verktøy. Du vet du har funnet din favoritt spor med en gang, takket være lyst og lett-lest fem-linjers fluorescerende display. 

Kommuniserer med en Bluetooth kompatibel mobiltelefon og erstatter behovet for separat handsfree. Handsfree'en registreres automatisk av hovedenheten og mobilen kan plasseres/legges hvor som helst i bilen. 

Når du bruker hands-free, får du opp telefonlisten som vises på spillerens display og tidligere samtalelogger vises også. Innkommende innringers nummer eller navn vises også før du tillater tilkobling.

Langtidsminne
KMR-M506DAB har langtidsminne, som gjør at radioen ikke har behov for å settes opp på nytt ved strømkutt (f.eks. ved bruk av hovedstrømbryter).

Fungerer også med Audio streaming (A2DP)

System Q Sound Control:
6 EQ kurver er forhåndsinnstilt i minnet , slik at du kan hente de beste forhåndsinnstilte EQ kurven for ulike typer musikk. Hver forhåndsinnstilling har sine egne nivå innstillinger for bass (100 Hz), mellomtone (1 kHz), og diskanten (10kHz). Du kan velge mellom følgende forhåndsinnstilte EQ kurver - Rock, Pops, Easy, 40 Top, Jazz, Natural og Game.


Mecha-less Mediareceiver (uten CD)
Svært liten monteringsdybde: 100mm
Fullt avtagbart frontpanel 
Bluetooth Innebygd (HF & Audiostreaming)
USB
Ipod / iPhone direkte kontroll
2 Linjeutganger (2,5V)
MP3/WMA/AAC/WAV avspilling 
FLAC (Free Lossless Audio Codec) avspilling 
LangtidsminneOBS!

Vi gjør oppmerksom på at selv om denne spilleren er designet for bruk i båt, er den ikke vanntett. Den må monteres i tørre omgivelser.Shortbody media-receiver (uten CD) spesielt designet for marinebruk, med DAB+ og Bluetooth. Fungerer med i-Phone og i-Pod.

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 2 par
Antall soner 1 sone
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
DAB+ antenne inkludert Nei
Effekt maks 4 x 50W
Kategori Hovedenheter - marine
Produsent Kenwood
Service Following Ja
USB inngang Ja
Vanntett front Nei