firma-brs-40

Om oss

Bilradiospesialisten AS startet i Trondheim i 1976, og tilbyr et meget bredt utvalg av bilunderholdingsprodukter. 

Bilradiospesialisten kombinerer markedets bredeste utvalg med den beste kundeservice. Basert på høy kompetanse og anerkjente produkter, kan vi skreddersy kreative kvalitetsløsninger tilpasset alle dine behov og krav. Kombinert med vår evne til å integrere moderne teknologi i takt med nye behov, kan du være trygg på at du investerer i en komplett kvalitetsløsning med langsiktig gevinst. 
Vi er også stolte over å ha blitt Norges største spesialforretning innen bilstereo og alarmer.
Hos oss kan du handle trygt. Uansett. Som trygge og veletablerte butikker gir vi deg som kunde en sikkerhet for at du får gode produkter god service, - vi vil være der for deg også i morgen. 

Vi satser utelukkende på anerkjente og velprøvde produkter, slik at du som kunde skal vite at du hos oss kun kjøper kvalitet. Det finnes nok av både tvilsomme produkter og mer eller mindre tvilsomme foretninger som kun jakter på en kortsiktig gevinst. Når vi samtidig kan holde meget gode priser, skulle det ikke være noen grunn til å kjøpe bilstereoprodukter eller alarmer andre steder.

 

Vi bygger drømmeanlegget til musikkentusiasten – enten du er 18 år og vil ha «bakoversveis» eller om du med mer seriøs kvalitetssans ønsker et Hi-Fi anlegg som overgår det meste. Kjøper du ny bil er teknologien i den innebygde radioen og navigasjonen ofte allerede utdatert. Vårt fortrinn er at vi kan ettermontere, oppdatere og tilpasse alt nødvendig utstyr til de fleste bilmodeller.


Mer info om våre butikker:

» Trondheim 48 08 08 20 (butikk & nettbutikk)

   

Ansvarlig utgiver av web-sider

 

Bilradiospesialisten AS

7484 Trondheim
Org.nr. 828525182 
Telefon 48 08 08 20 bilradio_40_3

Alt innhold på disse nettsidene er Bilradiospesialisten A/S sin eiendom og er beskyttet under opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen.

Overtredelse av dette vil føre til anmeldelse og erstatningssøksmål

Dette innebærer at innhold på disse nettsidene ikke under noen omstendighet kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte. Dette gjelder såvel tekst og produktbeskrivelser, som grafikk/bilder. 

® Bilradiospesialisten A/S og vår logo er beskyttet under lov om registrert varemerke