LED-bar

Kraftige Led-barer er i vinden som aldri før. Her får du fjernlys med lyslengde på opptil to kilometer, og styrke på nærmere 50.000 lumen!

LED-bar, fjernlys på nytt nivå

Ønsker du en mest mulig diskre montering? Da har vi god erfaring med innfelling av lykter i nedre grill. Flere av LED-barene fra Lazer er designet for lavprofil eller innfellbar montering. Dette gir minimalt gjenskinn i asfalten, og lite tap av lysbildet. Kombinasjonen av høyt antall lumen og lang kastelengde gir deg fjernlys du tidligere bare kunne drømme om. Du som kjører el-bil, bør sjekke ut Dark Knight Nuuk. Dette er LED-barer med lavere strømtrekk, spesielt utviklet for elektriske kjøretøy.

LED-bar med kombo lysbilde

Kombo er et ovalt lysbilde som egner seg for kjøring på veier i variert terreng. På lange sletter gir god kastelengde deg sikten du trenger. Samtidig får du bedre oversikt i svinger og kupert terreng, takket være bredden på lyset.

 

Usikker på hvilken modell som passer til din bil og kjørestil? Ta kontakt, så finner vi LED-baren du blir fornøyd med. Ikke glem at våre montører i Trondheim gjerne hjelper deg med innfelling og montering!

Lazer Linear 18 Elite m/Low Beam Assist

LED, 18.000 Lumen, Kombo, 1043 meter

Varenr:LINEAR18ILBA
Lazer Linear 18 Elite m/Low Beam Assist LED, 18.000 Lumen, Kombo, 1043 meter Lazer Linear 18 Elite m/Low Beam Assist LED, 18.000 Lumen, Kombo, 1043 meter Lazer Linear 18 Elite m/Low Beam Assist LED, 18.000 Lumen, Kombo, 1043 meter Lazer Linear 18 Elite m/Low Beam Assist LED, 18.000 Lumen, Kombo, 1043 meter Lazer Linear 18 Elite m/Low Beam Assist LED, 18.000 Lumen, Kombo, 1043 meter Lazer Linear 18 Elite m/Low Beam Assist LED, 18.000 Lumen, Kombo, 1043 meter Lazer Linear 18 Elite m/Low Beam Assist LED, 18.000 Lumen, Kombo, 1043 meter Lazer Linear 18 Elite m/Low Beam Assist LED, 18.000 Lumen, Kombo, 1043 meter Lazer Linear 18 Elite m/Low Beam Assist LED, 18.000 Lumen, Kombo, 1043 meter Lazer Linear 18 Elite m/Low Beam Assist LED, 18.000 Lumen, Kombo, 1043 meter
12 590,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 20+ På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Linear 18 Elite LED fjernlys - kraftig og superslank LED-bar. Ny utgave med Intelligent Low Beam Assist

 

Viktig informasjon
Vi har fått mange tilbakemeldinger vedrørende blending av motgående trafikk på dette produktet. Vi anbefaler at du ser på denne modellen istedet: Lazer Linear 18 Elite Double E-Mark.

 

Lazer Linear 18 Elite har lenge vært den mest populære lampen til Lazer, og med god grunn. Med denne nye versjonen øker Lazer lysstyrken til hele 18000 lumen og kastelengden til over en kilometer, men beholder størrelsen, designet og det gode lysbildet Linear 18 er kjent for. Men det viktigste tilskuddet er den innovative og markedsledende teknologien, Intelligent nærlysassistent. 
 

Perfekt til Tesla
Denne LED-baren har en størrelse og et lysbilde som er perfekt til Tesla Model S (inkl facelift) og Model X. Linear 18 kutter lysbildet i bunn som hindrer den i å sette veldig mye lys i bakken rett foran bilen, og det gjør den meget godt egnet for den lave lysplasseringen i fronten på disse bilene.

Hva gjør lampen så bra?
Ikke bare har denne lampen det perfekte lysbildet, men den er også blant de kraftigste godkjente lampene på markedet med sine 18000 lumen. Dette er mer lys enn hele 20 halogen tusenmetere. Det vi liker best med denne lampen er at den er designet for innfelling i eller bak grill. Lampen er rett og slett laget slik at den kan monteres lavt på bilen, uten at du får tap av lysbildet eller gjenskinn i asfalten. Høy effekt, kombinert lysbilde, meget pent design og innovativ teknologi er fire gode grunner for å velge nettopp denne lampen. Lazer har også utrolig god kvalitet og kommer med 5 års garanti.

Intelligent nærlysassistent
Mange har opplevd LED matrix-systemer på nyere biler som automatisk justerer lysbildet under kjøringen. Lazer har tatt det beste fra disse systemene, og optimalisert det for ekstralys. Med Lazer sin nærlysassistent har lampen to moduser. Den første modusen er for fullt fjernlys med maksimal lysstyrke. Dette styres som et vanlig ekstralys med manuell opp- og nedblending. Når du blender ned fjernlyset vil den andre modusen, som er nærlysassistenten, aktiveres automatisk. I denne modusen lyser deler av lampen med en lysstyrke på 4320 lumen for å hjelpe nærlyset ditt, uten å forårsake blending for andre bilister. I tillegg vil lampen automatisk blende ned deler av lysbildet for motgående biler, og blender automatisk opp når bilen har passert. Når bilen har passert kan du manuelt blende opp fjernlyset til lampen for maksimal lysstyrke. For optimal effekt er det anbefalt å ikke montere lampen høyere enn 1 meter fra bakkenivå.

Kombo lysbilde - Det perfekte fjernlys
Et kombinert lysbilde passer ypperlig for deg som kjører på mye varierte veier. Kastelengden er på over en kilometer, noe som passer ypperlig på lengre sletter der farten er høyere og du trenger sikt langt fremme. Bredden hjelper deg å få lyset godt inn i svingen og ut i grøftekantene, og gir god oversikt over dyr og andre detaljer langs veien. Med andre ord får du alt du trenger av et fjernlys i en og samme lampe.

 

Er den lovlig?
Denne lampen gir ekstra nærlys på bilen og vil derfor komme i gråsonen på lovlig bruk. Det er dessverre uklart hvordan vegvesen vil håndtere denne da det gis forskjellige svar avhengig av hvem man snakker med. Vi ønsker å informere om at man tar risikoen selv ved å få denne montert på bilen.

Hva følger med i pakken?
Med i pakken følger det med 1 stk Lazer Linear 18 Elite m/I-LBA, tyveri-sikre side-braketter, og komplett relèsett.

Spesifikasjoner:
Lysbilde: Kombo
Kastelengde: 1043 meter m/E-boost (571 meter uten E-boost)
Lumen: 18.000 m/E-boost (5538 uten E-boost)
Strømforbruk: 135W m/E-boost (43W uten)
RFI/EMI beskyttet
IP klasse: IP67K
Kelvin: 5000K
Innebygget termisk beskyttelse





 



Bestselger! Superslank LED-bar. Meget godt egnet til innfelling eller lavprofil-montering. 18000 lumen, kastelengde 1043 meter. Intelligent Low Beam Assist

Produktinformasjon

Dimensjoner 532 x 62 x 40 mm
Godkjent for veibruk Ja
IP-gradering IP67K
Kastelengde 1043 meter (m/E-boost)
Lampestørrelse 20"
Lumen (lysstyrke) 18.000 Lumen (m/E-boost)
Lysbilde Kombo
Strømforbruk 135W
Strømkontakt Deutsch 4-pins (DT-4)
Strømtilførsel
  • 12V DC
  • 24V DC


29423