Outlet

I denne kategorien vil man finne gode produkter som er typisk B-varer, utstillingsmodeller, varer returnert på angrerett, varer med skadet emballasje, eller som av andre grunner ikke kan selges som nye. Man kan av denne grunn oppleve at noen produkter har lette bruksmerker, manglende emballasje etc. Åpnede produkter blir funksjonstestet av oss.Produktene her vil være av begrenset antall, og det vil ikke være anledning til å bestille flere enn tilgjengelig. Informasjon om tilstand er oppgitt inne på produktinformasjonen.

Match PP62DSP Plug and Play

Universal DSP m/forsterker

Varenr:PP62DSP
Match PP62DSP Plug and Play Universal DSP m/forsterker Match PP62DSP Plug and Play Universal DSP m/forsterker Match PP62DSP Plug and Play Universal DSP m/forsterker Match PP62DSP Plug and Play Universal DSP m/forsterker Match PP62DSP Plug and Play Universal DSP m/forsterker
5 490,-
-+
Nettlager: 2 på lager
Butikk Trondheim: 2

Gjør deg klar for en perfekt lydopplevelse. MATCH - Smart Plug & Play forsterker med datastyrte individuelle DSP lydprofiler for bilen din!

5-kanals forsterker som vil passe inn i de aller fleste biler som en Plug&Play løsning. Forsterkeren er beregnet til å drive dine 4 høyttalere + en subwoofer. Ved å benytte en Match Plug&Play subwoofer (se tilbehør nederst på siden) tilpasset denne forsterkeren - vil du få et topp lydanlegg - med minimal anstrengelse. 

MATCH Plug & Play forsterkere utviklet av tyske Helix / Audiotec Fischer som er kjent for sine lange tradisjoner med god i bilen (Topp kvalitet).

PP62DSP er en perfekt balanse mellom enkel installasjon og maksimal allsidighet. De som liker ting raskt og enkelt kan laste inn en hensiktsmessig kjøretøy-spesifik setup på et MicroSD-kort, sette dette inn i forsterkeren og la moroa begynne. Lydentusiaster som lager sitt eget lydoppsett vil sette pris på det integrerte USB-grensesnittet for direkte tilkobling til en PC - og de oppsiktsvekkende mulighetene det gir deg som din egen lydtekniker.

Takket være to-kanals, innstillbare linjeutganger, det er enda en mulighet til å kombinere systemet med ekstra forsterker som nyter godt av dine innstillinger. 

Med sine intelligente "OEM Sound Upgrade" komponenter åpnerAudiotec Fischer nye muligheter for å tune det originale lydanlegget til maks med minimal anstrengelse.. Hovedmålet er ganske enkel: kjøretøyet forblir som den er! 

DSP PC- programvare gjør at hver av de syv kanalene kan justeres hver for seg. Du har direkte tilgang til høypass, lavpass og band-pass filtere, sammen med en rekke EQ bånd.

Bare to ekstra komponenter sørger for en dramatisk forbedring i lyden og en signifiant økning i dynamikken selv i forbindelse med den originale stereoen og høyttalere.

Bekymret for at de originale høyttalerne ikke vil tåle den tilleggs effekten fra forsterkeren? Vi kan berolige deg med at selv om dobbel effekt blir tilgjengelig per kanal i forhold til den originale bilradioen, så blir høyttalerne faktisk utsatt for langt mindre mekanisk stress. Hvorfor? Fordi subwooferen gjør alt "tung arbeidet" og tar vare på reproduksjon av de lave frekvenser. De resterende høyttalerne spiller bedre når de laveste frekvensene er fjernet fra disse gjennom det innebygde delefilteret. 

Å kutte ledninger er ikke nødvendig for å installere en slik løsning.

PP62DSP er etterkommer av den nesten legendariske PP50DSP, som mottok 2011-2012 EISA-Award.

PP62DSP tilbyr også Aux inngang automatisk eller manuell omkobling, MCM strømforsyning teknologi med "ECO-modus", Inngang for ekstra kablet fjernkontroll - funksjonalitet konfigureres via PC-programvare, State-of-the-art SMD teknologi for et mer kompakt design og maksimal pålitelighet, Fire-lags kretskort for best mulig effekt og signaloverføring


Vikstigste egenskaper

OE høyttalere eller radiohovedenheten forblir uendret
Leveres med kabelsett til forsterker og subwoofer
Opprinnelige ledningsnett i bilen forblir uendret
Alle kabler er ferdigmontert for ekte "Plug & Play"
Ingen interferens med eksisterende CAN / bussystemer
Kort installasjonstid (generelt mindre enn en time)
Enkel Plug-and-Play-tilkobling til det originale lydanlegget 
Oppdatering av bilspesifikke oppsett via et MicroSD minnekort
Ekstremt høy-ytelse DSP tilbyr nesten ubegrensede justeringsmuligheter og lydalternativer
56-bit DSP-teknologi og 24-bit AD / DA konverter fra BurrBrown
USB for direkte tilkobling til en PC
Kan fjernes uten spor av installasjon (Nyttig for leasingbiler)


 

Last ned

ATF DSP PC-Tool Software Version 2.80
Set-up fil for din bil

Plug & Play løsning, som passer til de aller fleste biler. MATCH - Smart Plug & Play forsterker med datastyrte individuelle DSP lydprofiler for bilen din!

Produktinformasjon

Effekt 4 x 50W + 1 x 320W
Fasejustering 0° / 180°
Filter typer Full / High-Pass / Low-Pass / Band-Pass
TOSLINK / Optisk inngang Nei


2569