Nedis SmartLife LED-lyspære

Kaldhvit & Varmhvit, E14, WIFI

Varenr:WIFILW13WTE14
Nedis SmartLife LED-lyspære Kaldhvit & Varmhvit, E14, WIFI Nedis SmartLife LED-lyspære Kaldhvit & Varmhvit, E14, WIFI Nedis SmartLife LED-lyspære Kaldhvit & Varmhvit, E14, WIFI Nedis SmartLife LED-lyspære Kaldhvit & Varmhvit, E14, WIFI
159,-
-+
Nettlager: Bestillingsvare (3 dager)

SmartLife LED-lyspære med WIFI. Kaldhvit og varmhvit


Ta kontroll over lysene dine med denne smartpæren som kobler seg direkte til den trådløse/Wi-Fi-ruteren for å gi fjernstyring som del av automasjonssystemet i hjemmet.

Enkelt å sette opp
Du trenger ikke å være et teknisk geni eller elektriker for å kontrollere og automatisere belysningen eksternt. Alt du trenger, er Wi-Fi-ruteren, vår intuitive app og disse Nedis® trådløse smartpærene. Ingen ekstra sett og ingen tilkoblingspunkter: Dette er hjemmeautomasjon gjort på den enkle måten.

Kontroller pærens lysstyrke og farge
Koble dem opp, slik at du kan styre lysstyrken og fargen på disse pærene via smarttelefonen eller nettbrettet. Og for en supersmart løsning kan du til og med styre dem med stemmen via Amazon Alexa eller Google Home.

Sett opp tidsplaner, og par dem med andre smartprodukter
Sett opp tidsplaner for når pæren skal slås på, eller skap stemningsfulle scener på et øyeblikk ved å pare denne pæren med andre produkter fra Nedis® SmartLife-serien.

Miljøvennlig
Hjemmet ditt blir ikke bare smartere, men også mer miljøvennlig. Disse energieffektive pærene har et maksimalt strømforbrukt på 4.5 W, men de gir en effekt på rundt 350 lumen, som er det samme som de fleste 35 W pærer gir.

Om Nedis® SmartLife
Oppdag et bredt og stadig større utvalg av produkter - som pærer, brytere, kontakter, sensorer og kameraer - som kan styres gjennom en brukervennlig og intuitiv app. Talestyringsfunksjoner er støttet av Amazon Alexa og Google Home, og du trenger ikke noe annet enn et eksisterende Wi-Fi-nettverk. Dette er det sammenkoblede, smarthjemmet gjort på den enkle måten.
Enten du ser etter en enkel smart pære eller kontakt eller ønsker å automatisere hele huset, vil disse løsningene vise deg hvor tilgjengelig smartteknologi er i dag.

Egenskaper
• Automatiser lysene uten alt besværet - kobles direkte til Wi-Fi-ruteren.
• Endre lysstyrken og fargen på lysene eksternt - via smarttelefonen eller nettbrettet.
• Støtter talestyring - via Amazon Alexa eller Google Home.
• Sett opp tidsstyring av pæren for å slås den av - eller skap stemningsfulle scener ved å koordinere den med andre Nedis® SmartLife-produkter.

  

Nedis SmartLife LED-lyspære med WIFI. Kaldhvit og varmhvit. E14 sokkel

Produktinformasjon

Dimbar Ja
Lumen 350 Lumen
Lysfarge
  • Varmhvit
  • Kaldhvit
Sokkel E14
Watt 4.5W (Tilsvarende 35W)
WIFI Ja


10584