Meny
0stk
Sum:
0,-
inkl. mva.
GTR-topp-2

Nye forsterkere med nye funksjoner

JBL med en rekke nye funksjoner som vanligvis ikke finnes på forsterkere.

Helt nye funksjoner

De nye GTR Bluetooth®  forsterkerene fra JBL har helt nye funksjoner for å forbedre innholdet på smarttelefonen, ved hjelp Harmans eksklusive Clari-Fi lydrestaurerings teknologi. 

gtr-panel-500-2
Kontrollpanel - Forsterkerene leveres med et kontrollpanel som gir en rekke funksjoner som ikke vanligvis finnes på forsterkere. Her kan du kontrollere Bluetooth funksjoner, Party mode m.m. Det har også og en mikrofon for å håndtere telefonsamtaler.

Clari-Fi

Clari-Fi musikk restaurerings teknologi gjenoppretter automatisk og forbedrer lydkvaliteten på digital musikk ved å analysere data og deretter rekonstruere de delene som ble fjernet under komprimeringsprosessen.. Clari-Fi's algoritme identifiserer hvilke musikk-kilder som har blitt komprimert og, i sanntid, gjenoppretter avspilling til en full lytteopplevelse. 

Bluetooth

GTR forsterkerne GTR-104 og GTR-7355 har Bluetooth tilkobling for trådløs musikkstreaming fra telefoner og andre enheter. Du kan også opprette telefonsamtaler og benytte forsterkeren som handsfree-sett. Det følger med et betjeningspanel for Bluetooth som monteres foran i bilen. Betjeningspanelet har integrert mikrofon.

Party mode

Tillater andre i bilen å dele musikken sin. Tillater opp til tre ulike kilder for å streame, slik at flere kan bli med på moroa.
clarifi-logo-500

distortion

Bes-Fi

Bes-fi teknologien forbedrer komprimert musikk ved å gjenopprette harmoni, lydbilde, båndbredde og generelle vokale prestasjoner. En diskret dash fjernkontroll styrer styrer det hele.

Bes-fi og eksklusive BT partymodus funksjoner. Party Mode tillater opp til 3 passasjerer for å dele sine spillelister, ved å sette dem i kontroll av systemet trådløst. Den aggressive stylingen matcher kraftig lyd og lidenskap til all musikk..

Analyserer i sanntid
Bes-Fi skanner alle typer komprimerte lydfiler for tapte detaljer i musikken, som støtter MP3, AAC, Satellite Radio, avspilling og streaming av musikkservices

Gjenoppbygger tapte detaljer
Når identifisert, vil Clari-Fi på en intelligent måte - korrigere lydkurvens mangler basert på eksisterende musikkinformasjon og lydkilde kvalitet.

Gjenoppretter High Fidelity
Gjenskaper de savnede høye og lave toner. Gjenoppretter vokalen til dens naturlige tone. Går tilbake til ekte stereolyd. Fjerner uønskede forvrengninger. 

Forsterker modeller

GTR104

 
 GTR7535
GTR-104 GTR-7355
       
 
 
red-dot-winner-2015-3
 
 JBL-byharman_logo_160
Oppdatert
Gå til innholdet