JBL / Phoenix Gold basspakke 2x12"

2x12", kasse, forsterker

Varenr:PGJBLPK
JBL / Phoenix Gold basspakke 2x12" 2x12", kasse, forsterker JBL / Phoenix Gold basspakke 2x12" 2x12", kasse, forsterker JBL / Phoenix Gold basspakke 2x12" 2x12", kasse, forsterker JBL / Phoenix Gold basspakke 2x12" 2x12", kasse, forsterker JBL / Phoenix Gold basspakke 2x12" 2x12", kasse, forsterker
3 990,-Kampanjepris
6 943,-Ordinær pris
-+
Nettlager: 20+ på lager
Butikk Trondheim: 11

JBL / Phoenix Gold basspakke

 

Heftig bass og god musikk

Det finnes et hav av basspakker som dundrer noe voldsomt, men som ikke spiller godt. Da er det ofte morro en stund, men så merker man at det blir slitsomt å høre på over lengre tid.

Denne pakken er satta sammen av JBL's basskasse som har en super akustikk og en forsteker fra Phoenix Gold med nok effekt til å riste opp bilen skikkelig. Masse bass og god musikk samtiding gir en vinnerkombinasjon og noe man normalt blir mer fornøyd med.

 

Phoenix Gold Z300.1 forsterker

Z-serien har blitt en virkelig referansestandard for rimelige forsterkere. Fullpakket med funksjoner som normalt kommer med en høyere pris, er Z-serien en ekte vinner. Og Z300.1 er ikke annerledes, denne 300W monoblokkforsterkeren har en integrert kjølevifte som regulerer forsterkertemperaturen for vedvarende ytelse. Phoenix Gold Z-forsterkerne har høy pålitelighet og effekt til en konkurransedyktig pris. Som alle Phoenix Gold-produkter er Z-seriens forsterkere bygget med samme teknikske kontroll som alle andre produktserier, som garanterer kvalitet og kraft.
Du kan lese mer om Z 300.1 herJBL STAGE1200D basskasse
Bass som spiller både høyt og tydelig - Den høye effekten kombinert med den sterke subwooferkonstruksjonen produserer signatur JBL bass, med massevis av høy-effektiv SPL og tilfredsstillende musikalsk nøyaktighet.

JBL Stage subwoofere er designet med high-end materialer for å være lette, men stive og spille effektivt for  å få kraftig bass.

Håndterer opptil 500 watt RMS og 1000 watt maks i 2 ohm, så du kan mate dem plenty effekt.

JBL´s Stage 1200D, en dobbel 12-tommers basskasse som gir kraftig bass til en overkommelig pris. De høyteknologiske delene er designet for å håndtere mye kraft for dyp, rik bass og leverer imponerende musikalsk nøyaktighet.

Basselementene passer perfekt til kassen, som er et robust slot-port kabinett, noe som øker den totale effektiviteten, og er bygget for å vare.

 Du kan lese mer om Stage1200D her

 

Kabelsett og høyttalerkabel kjøpes utenom, Se tilbehør.

Komplett 2x12" basspakke med forsterker.


38988