Pioneer DEH-X8700DAB

CD, DAB+, Bluetooth, USB, AUX

Varenr:DEHX8700DAB
19475 19475 19475
2 290,-Kampanjepris
2 968,-Ordinær pris
-+
Nettlager: 20+ på lager
Butikk Trondheim: 20+

DEH-X8700DAB med en iøynefallende skjerm med sofistikerte lyd kontroller og gir omfattende Bluetooth alternativer sammen med naturtro og kraftig lyd. Den støtter avspilling fra en iPhone, iPod eller Android smarttelefon via MTP og integrerer en front-loading CD-spor, en USB-port og AUX-inngang. FLAC-fil støtte - avspilling av FLAC "lossless" digital lyd..


DEH-X8700DAB har et elegant og moderne utseende med forbedringer på lysstyrke og tilpasset belysning. Økt også lysstyrkekontroll som gir 10-trinns intensitetsnivåer for bedre visualisering og drift. Den tilbyr delt belysningsfarge og du kan velge mer enn 210.000 fargevariasjoner for å matche bilens interiørbelysning.

Andre praktiske funksjoner inkluderer Siri Eyes Free stemmegjenkjenning kompatibilitet (for iPhone 4S og senere), MIXTRAX EZ virtuelle DJ teknologi og DAB digitalradio en med Time Shift-funksjon, som lar deg spole, pause og gjenoppta musikk fra DAB-sendinger.

Pioneer DEH-X8700DAB gir deg mangfoldet i digitalradio inn i bilen. Men DEH-X8700DAB stråler ikke bare når du lytter til DAB+ radio – med sine audiofile kvaliteter på CD-spilleren bringer den komprimert og ukomprimerte filformater til liv. 

DEH-X8700DAB funksjoner innebygd Bluetooth 2 trådløs tilkobling for praktisk håndfri telefonering, samt musikkstreaming med kompatible Bluetooth-aktiverte enheter. I tillegg gjør den modellen du å koble to telefoner samtidig, noe som eliminerer behovet for å velge mellom din personlige eller forretningstelefonen.

For å forenkle Bluetooth sammenkobling prosessen med iPhone-enheter, gjør DEH X8700DAB Automatisk tilkobling ved bruk av en fysisk USB-tilkobling. Bare koble din iPhone via en iPhone-til-USB-kabel, og mottakeren ber deg automatisk om å bekrefte sammenkobling.

DEH-X8700DAB støtter nyeste Hands Free Profil (HFP) 1.6 med Wideband tale, noe som gir betydelig bedre lydkvalitet for samtaler ved å øke frekvensen og båndbredden dedikert til tale - og dobler samplingfrekvensen. 

Android Media Access (Android 4.0.3->) 
Koble en kompatibel Android smarttelefon og lytte til sanger som er lagret på enheten! Få tilgang til alle sangene dine med letthet direkte fra mottakeren. Takket være Music Browsing over Bluetooth (AVRCP 1.5), kan du søke lagret musikk over en trådløs tilkobling. Android smartphones aktivert med Media Transfer Protocol (MTP) lar deg bla mapper som inneholder media via mappetype, og bla 3 i medieinnholds mapper. Kompatible Android-telefoner med Android V4.0 og nyere. (For Android V2.3, last ned Pioneer App)

Hvis du eier en iPhone, kan du søke gjennom dine spillelister, artister, sanger og sjangre.

Med en iPhone 6/5/5s/5c eller iPhone 4s kan du dra nytte av Siri Eyes Free fire funksjonalitet med et trykk på en knapp, få tilgang til en rekke funksjoner med talekommandoer.

Støtter Siri Eyes Free

I tillegg kan du bruke USB-grensesnittet til musikkavspilling fra minnepinner eller bærbare harddisker.

iPod Direct Control
Med iPod Direct Control-funksjonen er det mulig å koble dine Apple-spillere direkte via USB for å nyte favorittmusikken med suveren lydkvalitet og lade enheten samtidig. 

Finn din favoritt album, artist eller sang med Pioneers Music Browser. 
MusicBrowser leser automatisk musikk fra SD / SDHC minnekort eller USB-enhet og viser sangene dine alfabetisk etter audio-tag informasjon.

Bedre lyd - Flere muligheter - over alt - alltid..

Et nytt, stort og lettlest display og et intuitivt brukergrensesnitt gjør apparatet til en fryd å bruke..

Hva med antenne? Antenne følger med i esken, altså ingen stor monteringsjobb og ingen ekstra kostnad. FM antennen som allerede er i bilen kobles også til slik at spilleren automatisk bytter til FM om ikke dekningen på DAB er god nok i området du befinner deg i.

Med MIXTRAX gjør DEH-X8700DAB deg til din egen DJ! MIXTRAX er innebygget for å skape non-stop, klubblignende mikser med ulike mikseeffekter fra musikken din. Fargen og styrken på belysningen forandrer seg etter sangens lydegenskaper.

MIXTRAX bruker sin egen teknologi for å analysere spor og bruker posisjoner, musikk typer, chorus og annen analysert informasjon for å skape nonstop mix og automatiske spillelister.

Med DEH-X8700DAB kan musikkelskere omgi seg med kvalitetslyd fra Pioneer’s anerkjente forsterker med MOSFET 50 W x 4. Denne gir optimale ytelsesnivåer med minimal forvrengning og drar fordel av Pioneer's enestående avanserte lydgjenvinner, som automatisk gjenoppretter lydkvaliteten, oppsettingen og tettheten til komprimerte lydfiler.

Og med 3 Hi-Volt RCA linjeutganger er bilanlegget ditt så fleksibelt som det kan bli - og gjør det mulig å utvide lydsystemet ditt med tilleggsforsterkere for høyttalerne eller subwoofere.

DAB+ glassantenne følger med i esken.

Bilstereo med DAB+-tuner, CD, USB og Aux-inngang. Støtter Bluetooth, iPod/iPhone Direct Control, Android Media Access og MIXTRAZ EZ-lydfiler. DAB+ glassantenne følger med.

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt SMB
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Ja
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 50W
Hi-Volt linjeutganger Ja
IR fjernkontroll Kjøpes separat
IR øye for fjernkontroll Ja
Kategori 1-DIN hovedenheter
Produsent Pioneer
Service Following Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja