Redtronic BX LED varsellys 3x2

Velg mellom flere størrelser, blå

Varenr:50021
Redtronic BX LED varsellys 3x2 Velg mellom flere størrelser, blå
Velg størrelse3x2
Redtronic BX LED varsellys 3x2 Velg mellom flere størrelser, blå
Redtronic BX LED varsellys 6x2 Velg mellom flere størrelser, blå
1 599,-
-+
Nettlager: 3 på lager

Redtronic BX er Redtronic sin standardiserte LED varsellysmodul. Dette er samme moduler som brukes i takbjelkene slik at du får best mulig effekt fra modulene. Dette er en kvalitetsikker og godkjent LED-modul som leveres i 4 utgaver, her kan du fritt velge hvor mye lys du ønsker. Alle BX-modulene leveres med 5 års garanti!

Kan jeg kjøpe blålys?
Vi gjør oppmerksom på at kun godkjente etater og firmaer har anledning til å bestille produkter i denne kategorien. Bestillinger fra privatpersoner vil bli kansellert med mindre det foreligger en forhåndsgodkjenning.

Hva gjør lampen så bra?
Høy effekt, god kvalitet og mange alternativer er ikke de eneste fordelene med BX-lampene. Her kan man velge mellom hele 4 forskjellige varianter slik at du får mest mulig lys, og kan skreddersy ettersom hvor modulen skal monteres. Lampen har full IP69k sertifisering slik at den tåler skikkelig juling. I tillegg har BX-lampene også en Gore-Tex pustemembran slik at kondens og fukt aldri vil bli et problem.

Fleksibel og enkel kobling
Alle funksjonene er programmert inne i lampen slik at den er svært enkel å koble opp. Lampen trenger kun strøm for å lyse, og alle funksjonene styres med signalkabler som kan kobles til alle typer brytere. Alle modulene kan synkroniseres slik at de blinker sammen, eller motsatt av hverandre. Dette kan du fritt skreddersy slik at du får akkurat den løsningen du ønsker.

Hva følger med i pakken?
Med i pakken følger det med 1 stk Redtronic BX varsellysmodul med sort deksel.

Varsellys-modul med høy effekt og ekstrem kvalitet. Velg mellom flere størrelser. Blå farge.

Produktinformasjon

IP-gradering IP67
Strømtilførsel
  • 12V DC
  • 24V DC


3413