Rigid Industries D-serie Spot

LED, 1568 lumen, 447 meter, par

Varenr:R20221EM
3279 3279 3279 3279
3 999,-
-+
Nettlager: ikke på lager (4 dager)
Rigid Dually sett (E-Merket)

En bestselgende lykt, nå E-merket og godkjent for veibruk i Norge! 

Dually Spot: Klassisk spot gir en konsentrert lysstråle som trekker 447,2 meter. Den gir et veldig smalt lysbilde men noe bredere enn den nye hyperspoten. Perfekt for deg som ønsker lys svært langt fremover og ikke har behov for mer lys langs grøftekantene. 

Dually er noen små fjernlyslykter, faktisk på størrelse med en knytteneve, som virkelig leverer det de lover! Lyktene har en rå effekt på 1568 lumen som parkerer halogen tusenmeter lykter på alle områder, men har fortsatt et rimelig lavt referansetall, dette er noe av godene til LED! Siden lykten er så liten, er den lett å plassere på motorsykkel og ATV og bil.

Lyktene har lysmønsteret Spot, som er et rent fjernlys. Den har en smal stråle som trekker langt og gir et godt fjernlys! Lavt strømforbruk, liten størrelse og enorm levetid er tre gode grunner for å velge denne LED lykten fra Rigid Industries.

Rigid Industries er kjent for å være ekstremt robuste og gode LED lyskastere og fungerer perfekt som fjernlys eller arbeidslys.

Der konkurrerende merker lages på samlebånd i Kina eller Korea, håndlages Rigid i USA. Rigid markedsfører seg selv med å være verdens mest effektive LED lyskaster, fordi optikken deres gir 20% mer lys enn nærmeste konkurrent. Og billige kinesiske kopier kommer aldri i nærheten.


Pakken inneholder følgende deler:

2 x R20221 ekstralys
1 x kabelsett med bryter (følger ikke med relé)
2 x festebraketter

  • Ren spot, det optimale fjernlyset for lengde. 
  • E-Merket
  • Raw Lumens: 1568 Lumen
  • Kastelengde: 447,2 meter
  • Strømforbruk: 15,8 Watt
  • Strømtrekk: 1,1 Amp
  • LED brikke levetid: 50,000 timer
Rigid Dually sett (E-Merket) En bestselgende lykt, nå E-merket og godkjent for veibruk i Norge! Dually er noen små fjernlyslykter, faktisk på størrelse med en knytteneve, som virkelig leverer det de lover! Lyktene har en rå effekt på 1568 lumen som parkerer halogen tusenmeter lykter på alle områder.

Produktinformasjon

Dimensjoner 80 x 75 x 80 mm
Godkjent for veibruk Ja
Gruppe 1 Ekstralys
Gruppe 2 Ekstralys
IP-gradering IP68
Kastelengde 447 meter
Kategori LED
Lumen (lysstyrke) 1568 Lumen
Lysbilde Spot
Produsent Rigid Industries
Strømforbruk 15,8W
Strømkontakt Deutsch (DT)
Strømtilførsel
  • 12V DC
  • 24V DC