Velg visning:
Du har valgt:

Ladekabler til el-bil

Lad elbilen trygt og effektivt. Her hos Bilradiospesialisten finner du et stort utvalg i ladestasjoner og ladekabler for elbil fra kjente leverandører som DEFA, Salto og Mennekes

Hvorfor ny ladekabel til elbil?

 

 

Mange elbiler leveres med en vanlig, jordet støpsel, som du kan sette rett i en stikkontakt hjemme.

Støpslene kan over tid utsettes for høy strømstyrke som kan føre til varmgang i kontakten, noe som i verste fall kan gjøre dem brannfarlige. Disse støpslene er en fin nødløsning, men ikke å anbefale som en fast ladeløsning. Vurdel heller en av våre ladestasjoner med enten fastmontert eller løs kabel. Hos oss i Bilradiospesialisten finner du et bredt utvalg av trygge og pålitelige ladestasjoner og kabler.

Les mer om ladekablerVis mindre...

Velg riktig ladekabel til din elbil

 

 

Ladekabelen er spesifisert for maksimal strøm, spenning og effekt. Elbilen vil uansett ikke ta ut større effekt enn den støtter, så det er helt trygt å lade med en kabel med høyere effekt.,

 

Har kabelen for liten effekt, vil bilen lade tregere. Se derfor etter Bilradiospesialistens ladekabler og ladestasjoner som ligger så nært opp som mulig til din elbil.

Er du usikker på hvilken ladekabel du bør velge? Kontakt oss på telefon 48 08 08 20 eller e-post kundeservice@bilradiospes.no, så hjelper vi deg med ladekabel og annet tilbehør til bilen.

Les mer om ladekabel Vis mindre...