Alpine S2-S40 koaksialhøyttalere

4", 55W RMS, S-serie

Varenr:S2S40
Alpine S2-S40 koaksialhøyttalere 4", 55W RMS, S-serie Alpine S2-S40 koaksialhøyttalere 4", 55W RMS, S-serie Alpine S2-S40 koaksialhøyttalere 4", 55W RMS, S-serie Alpine S2-S40 koaksialhøyttalere 4", 55W RMS, S-serie Alpine S2-S40 koaksialhøyttalere 4", 55W RMS, S-serie Alpine S2-S40 koaksialhøyttalere 4", 55W RMS, S-serie
1 199,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 4 På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-*
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

Alpine S2-S40. 4" koaksialhøyttalere

 

2023 modellen S-serien komponent- og koaksialhøyttalere

 

Nylig redesignet og Hi-Res Audio-sertifisert, neste generasjons S-Serie S2-S40 10 cm (4") koaksialhøyttalere tilbyr en ny standard innen lydytelse.

Alpine S-Series høyttalere har større magnetstørrelser for mer krafthåndtering og beste mellombassytelse i sin kategori.

Basshøyttalerens High Amplitude Multi-Roll (HAMR) oppheng bringer frem det beste innen bass ved å tillate maksimal membranbevegelse. En 2 cm (3/4") dome diskanthøyttaler serverer alle de høyfrekvente detaljene du har savnet fra de originale høyttalerne.

Alle høyttalere i S-serien har et bredt utvalg av braketter og inkluderer flere adaptere og avstandsstykker. Ved å bruke in-line delefilter kan disse høyttalerne installeres raskt og enkelt.

Alpine S-Series høyttalere er tilgjengelige i koaksial- og komponentkonfigurasjoner og kommer i en rekke forskjellige størrelser.

 

 

 

De nye 2023 S-Serien høyttalere
S-seriens lydsystem er virkelig Music Lovers startpakke, og bringer fantastisk lydkvalitet, spennende bass og til og med Hi-Res Audio-avspilling inn i ditt kjøretøy til en svært gunstig pris. S-seriens høyttalere er tilgjengelige i 9 forskjellige størrelser.

 

Hi-Res Audio Sertifisert
Ved å bruke "trickle-down"-teknologi fra Ultra-High-Resolution AlpineF#1Status-systemet, er neste generasjons Alpine S-Series-høyttalere nå Hi-Res Audio-sertifisert og i stand til å reprodusere opptil 40 kHz frekvens respons. Denne nye målestokken for lydkvalitet hever neste generasjons S-serie høyttalere, noe som resulterer i en mer nøyaktig og naturlig lyd til et meget gunstig prisnivå.

 

Ren, nøyaktig lyd
Laget med en unik kombinasjon av polypropylen, glassfiber og mica-materialer, er S2-S40 designet for lett konstruksjon, høy utgang og lav forvrengning, noe som gir deg en ren og nøyaktig lydopplevelse-

 

HAMR Surround
Alpine-eksklusiv High Amplitude Multi-Roll (HAMR) opphengsteknologi er integrert i høyttalerdesignet som gir maksimal membranbevegelse, og leverer kraftige og nøyaktige basstoner.

 

Forenklet installasjon
Disse høyttalerne er konstruert for allsidighet og tilbyr sømløs OEM-montering og forenklet installasjon. Med in-line delefilter kan du oppnå optimal lydseparasjon og presis tuning. De justerbare diskanthøyttalerne har et hus for innfelling som er avtakbart, noe som gjør det mulig å installere på små OEM-diskantplasseringer. Du kan til og med fjerne diskanthøyttalerhuset for å minimere størrelsen.

 

Laget for S-serien forsterkere og subs
S-Series-høyttalerne er designet for å matche Alpine S-Series-forsterker- og subwoofer-linjen perfekt for perfekt systembygging. Komponenter i S-serien er designet for deg som ønsker å bygge et flott lydsystem uten å tømme banken, for en morsom og flott lydopplevelse inkludert Hi-Res Audio-funksjoner.

 

 

Egenskaper:

10 cm (4") Basshøyttalere
Integrert 2 cm (3/4") Diskanthøyttalere med justerbart hus
Hi-Res Audio Sertifisert (opptil 40kHz)
Materiale av polypropylen, glassfiber og mica i membranen
Lett design med høy effekt og lav forvrengning
High Amplitude Multi-Roll (HAMR) Oppheng

 

Spesifikasjoner:

Makseffekt: 140 watt
RMS-effekt: 55 watt
Frekvensområde: 100 Hz - 40 kHz (Hi-Res Audio Sertifisert)
Impedans: 4 Ohm
Følsomhet: 86 dB/W

 

Dimensjoner høyttaler:
Utskjæringsdiameter (innfelt): 93,6 mm
Monteringsdybde: 43 mm
Monteringshøyde: 13,3 mm
Magnet: 75 mm

4" koaksialhøyttalere i S-serien. 140W max

Produktinformasjon

Effekt maks 140W
Effekt RMS 55W
Frekvensområde 100 Hz - 40.000 Hz
Følsomhet 86 dB
Impedanse (Ohm) 4 Ohm
Inkludert grill / gitter Nei
Monteringsdybde 43 mm