Bilstereo

Unn deg god lyd i bilen med bilstereo tilpasset dine preferanser og din lommebok. Det ligger i navnet vårt – Bilradiospesialisten – at nettopp lydanlegg til bil er noe vi kan. Helt siden starten i 1976 har det handlet om levere gode lydopplevelser i bil. Enten du har behov for en bilradio, bilhøyttalere, forsterkere, diverse tilbehør eller en komplett bilstereopakke – er du på rett sted.

Bilstereo: DAB+, FM og Bluetooth

 

Kjøreturen blir mye triveligere til lyden av god musikk eller favorittpodcasten din. Å lytte til radio mens du legger kilometerne bak deg er heller ikke å forakte. I vårt sortiment finner du bilradioer, forsterkere, basskasser og tilbehør for alle biler og preferanser fra mer enn 50 merker.

Enten du er på jakt etter en basskasse eller forsterkere som kan løfte lydopplevelsen i bilen til nye høyder, om du har behov for en bilstereo med DAB+ for å lytte til radio, om du vil ha en god og rimelig løsning på lyd til din bil eller om du rett og slett er usikker på hva du trenger, kan vi hjelpe deg.

Bilstereo for alle sjåfører og biler

 

Vi i Bilradiospesialisten er opptatt av at alle bileiere skal kunne nyte en heftig lydopplevelse i bilen sin – enten de kan mye eller lite om bil og bilstereo. Derfor har vi satt sammen en rekke ulike bilstereopakker bestående av alt du trenger for å gi lyd til kjøreturene dine. Dessuten deler vi mer enn gjerne av vår ekspertise og hjelper deg med å skreddersy en bilstereoløsning som passer din bil, din lommebok og dine ønsker. Ta kontakt med Bilradiospesialistens kundesenter for hjelp til å skreddersy en løsning som passer deg.

Les mer om bilstereo Vis mindre...

Populære kategorier

  

BILRADIO

  

LYDPAKKER

  

FORSTERKERE

  

BASSPAKKER

 

 

DSP & EQUALIZER

  

HØYTTALERE

Bilstereo

1-DIN / 2-DIN monteringsramme Lexus SC 2001 - 2010
1-DIN / 2-DIN monteringssett Ford F150 2015 ->
1-DIN / 2-DIN monteringssett Lexus IS 2006 - 2012
1-DIN monteringsramme Audi Q3 2011 -> m/Chorus
1-DIN monteringsramme Chrysler/Jeep 1999 ->