Alpine S-S65 høyttalerpar

6,5", 80W RMS, Type-S serie

Varenr:SS65
Alpine S-S65 høyttalerpar 6,5", 80W RMS, Type-S serie Alpine S-S65 høyttalerpar 6,5", 80W RMS, Type-S serie
1 398,-
Ink.mva.
-+
Fjernlager: ikke på lager (4 dager)

Alpine Type-S serie 6,5" høyttalerpar

 

S-serien leverer utrolig høy ytelse for denne klassen høyttalere. De kan skryte av verdens første bruk av en CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic) membran, som har den ideelle balansen mellom hardhet og lett vekt, for ekstremt ren og nøyaktig lyd. De har også en større svingspole enn tidligere typer for høyere krafthåndtering og samme HAMR-surround som brukes på X-serien.

 

HAMR Surround
Alpines patenterte H.A.M.R. (High Amplitude Multi-Roll) surround finnes nå på høyttalerne i S-serien. Denne utprøvde teknologien øker ekskursjonen samtidig som den opprettholder nøyaktighet og linearitet. Multi-roll-designet tillater en jevn utfolding av opphenget, noe som skaper utrolig linearitet.


CFRP-Membran
S-seriens høyttalere er de første i bransjen som bruker et materiale kalt CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic), et veldig lett, men likevel stivt materiale. På en standard hyllevare oval membran er kantene naturlig svakere enn midten på grunn av den langstrakte formen. Siden CFRP-materialet er retningsbestemt, kan det manipuleres under støpeprosessen for å styrke områdene av membranen som normalt er svake. Resultatet er stivhet gjennom hele kjeglen som gir nøyaktig og effektiv ytelse.
 

Spesifikasjoner:
Makseffekt: 240W
RMS effekt: 80W
Frekvensrespons: 70Hz-22kHz
Impedanse: 4 Ohm
Følsomhet: 88dB/W/m

 

Dimensjoner:
Monteringsdiameter: 128mm
Monteringsdybde: 58mm

6,5" høyttalerpar i Type-S serien. 240W max

Produktinformasjon

Effekt maks 240W
Effekt RMS 80W
Frekvensområde 70 Hz - 22.000 Hz
Følsomhet 88 dB
Impedanse (Ohm) 4 Ohm
Inkludert grill / gitter Nei
Monteringsdybde 58 mm


40683