Audison APK 130 høyttalerpar

5.25", 75W RMS , Prima-serie

Varenr:APK130
Audison APK 130 høyttalerpar 5.25", 75W RMS , Prima-serie
2 095,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 4 på lager

13 cm komponentsett i Prima serien.

Audison Prima-serien er designet for å møte interessen til lydentusiaster som setter pris på god lyd som er perfekt integrert i bilens OEM system - og ikke minst holde det viktigste kravet innen OEM integrasjon; plass.

APK 130 inneholder AP 1 diskanten og AP 5 mellomtonen. Delefilteret er utstyrt med en to-posisjons-bryter som gir muligheten til å gjøre tilpasninger på responsen ut i fra plassering. Dersom diskanten monteres bak originaldeksel settes den til +2dB, og dersom den monteres utenpå settes den på 0dB.

For å gjøre installasjonen på originalplassering enklere er mellomtonene utstyrt med hurtigterminaler med doble kontakter på både pluss og minus. Dette gir høy fleksibilitet og hurtig tilkobling.

Talespolen på mellomtonene er på 32mm og i ren kobber. Dette sørger for høy effekthåndtering og enestående kontroll på de lave frekvensene.

Selve membranet er av vannavstøtende papir og har en profil utviklet med simuleringsteknologien "FEM" (Finite Element Method) og optimalisert med KLIPPEL.

AP5 mellomtonen's oppheng er av den eksklusive og grunne "Triple Wave"-profilen, for maksimal lineær bevegelse.

13 cm komponentsett i Prima-serien

Produktinformasjon

Effekt maks 225W
Effekt RMS 75W
Frekvensområde 70 Hz - 20.000 Hz
Følsomhet 93 dB
Impedanse (Ohm) 4 Ohm
Inkludert grill / gitter Ja
Monteringsdybde 48,5 mm
Verified by KLIPPEL Ja


2627