Audison bit Ten

DSP, 5 kanals

Varenr:bit Ten
Audison bit Ten DSP, 5 kanals
3 495,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: Bestillingsvare (20 dager)
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

5-kanals signalprosessor

Audison bit er en serie produkter som inneholder avanserte digitale lydprosessorer. Audison har en tradisjon for innovasjon, og hvert nytt prosjekt gir et stort steg videre innenfor høykvalitets mobil lyd.

Med introduksjonen av bit prosessorene og Prima bit forsterkerne har Audison satt standarden, og både spesialister og entusiaster i bransjen har satt disse som selve referansen for teknologi som benyttes for å gi imponerende reproduksjon av lyd.

bit Ten er utstyrt med en 32 bits 147 Mhz DSP prosessor sammen med 24 bits A/D og D/A convertere.
Lydprosssoren er kontrollert av en programvare spesielt utviklet for signalbehandling for tilpasning mot bilens akustiske særegenheter.

Guidet konfigurasjon
Når bit One er tilkoblet en OEM radio vil en guidet konfigurasjon automatisk synkronisere lydinngangene - som ofte er tidsforsinket fra OEM kilden eller forsterker.

Rekonstruksjon av lydsignal
For å oppnå en uovertruffen rekonstruksjon av det originale lydsignalet uten å endre faseresposen utføres en utjevning (de-equalizering) av OEM systemets frekvensrespons.

Fjernbetjeningspanel - tilleggsutstyr
Den nye Audison DRC (Digital Remote Control) fjernbetjeningsenhet kan kjøpes som tilbehør til bit Ten. Ved hjelp av denne kan man gjøre mange innstillinger direkte fra førersetet - som f.eks. fader, balanse og subwoofer-volum. Man kan også veksle mellom lagrede DSP oppsett og bytte inngangskilde.

Grafisk og enkelt
Systemoppsettet er grafisk styrt og all lydtuning kan stilles inn intuitivt, alt i henhold til spesifikke kriterier fra industrien

2 forhåndsvalg
bit Ten har 2 forhåndsvalg, satt opp i den Windows-baserte programvaren

Tilkoblinger
4 uavhengige analoge høynivåinnganger med mulighet for automatisk sammenslåing, 1 analog lavnivå AUX inngang, og 1 høynivå lydavbrudd (mute).
5 uavhengige analoge linjeutganger med justerbart nivå.

Automatisk oppsett med bit Tune
Ved å koble bit One til Audison's bit Tune og benytte den automatiske prosedyren kan alle prosessorens vanlige lydparametre optimaliseres (tidskorrigering, equalizer og utgangsnivå), og sikrer et fantastisk akustisk resultat.
bit Tune kjøpes separat - se tilbehør.

 

5-kanals signalprosessor

Produktinformasjon

Antall kanaler inn 4 kanaler
Antall kanaler ut 5 kanaler
Delefilter 68 steg @ 20 Hz - 20.000 Hz
Fasejustering 0° / 180°
Filter typer Full / High-Pass / Low-Pass / Band-Pass
Filtermoduser
  • Butterworth @ 6 / 12 / 18 / 24
  • Linkwitz @ 12 / 24
TOSLINK / Optisk inngang Nei


1977