Audison TH 6.5 II Sax

6,5", 165mm, Pris per par

Varenr:TH65II
Audison TH 6.5 II Sax 6,5", 165mm, Pris per par Audison TH 6.5 II Sax 6,5", 165mm, Pris per par Audison TH 6.5 II Sax 6,5", 165mm, Pris per par Audison TH 6.5 II Sax 6,5", 165mm, Pris per par Audison TH 6.5 II Sax 6,5", 165mm, Pris per par
14 795,-
-+
Nettlager: Bestillingsvare (20 dager)

Audison TH 6.5 II Sax

 

 

TH 6.5 II Sax ble født fra et blankt ark med mål om å overvinne alle grensene som dikteres av kompromissorienterte designvalg. Denne filosofien tillot Audison å oppnå ekstrem ytelse og et design projisert inn i fremtiden, tro mot det inspirerende prinsippet om maksimal gjennomsiktighet av det musikalske budskapet.

 

MAKSIMAL LINEARITET, MINIMUM INDUKTANS, UTMERKET VENTILASJON

Den magnetiske kretsen bruker en N48 "H-grade" neodymmagnet som frigjør en svært høy mengde energi og er ultrastabil i temperatur, noe som sikrer en enestående dynamikk. Geometrien til den magnetiske gruppen har blitt optimert gjennom en finite element simuleringsprogramvare for å maksimere effektiviteten ved å konsentrere magnetfeltet i gapet. Det er utført mye forskning for å redusere modulasjonen av talespolens induktans ved å magnetisk mette motorpolen og bruke en kortslutningsring av aluminium som også tillater en større utvidelse mot mellomfrekvensene.

TOTALT FRI AV MEKANISK KOMPRESJON

Utviklingen av opphengssystemet, et avgjørende element for hver høyttaler, krevde et langt forskningsarbeid: Utviklingsteamet laget beregningsmodeller for å simulere alle aspekter av den multifysiske oppførselen til høyttaleren. Opphenget ble designet takket være en lang rekke mekaniske simuleringer utført for å definere strukturen: en stor elastisk overflate med 5 bølger, som sikrer en forbedret fordeling av den elastiske kraften; bølgeprofil og liming optimalisert for å oppnå den beste symmetrien i svingspolen og kurvtilkoblingsområdene; edderkoppsammensetning laget av en blanding av to fibre for å oppnå best elastisk linearitet, uten mekaniske kompresjonseffekter selv ved høye ekskursjonsnivåer.

I likhet med nedre oppheng ble også øvre oppheng designet ved hjelp av mekaniske simuleringer. Resultatet er garantert av: bruk av naturgummi IIR; profil optimalisert for å sikre bred ekskursjon; maksimering av lineær elastisk oppførsel uten mekaniske kompresjonseffekter.

TOTALT FRAVÆR AV TERMISK KOMPRESJON

Den 50 mm mobile spolen i CCAR (Copper Clad Aluminium Ribbon), viklet med flattråd for å oppnå en meget kompakt vikling, maksimerer kraftfaktoren og gir samtidig optimal varmeavledning.

TOTALT FRAVÆR AV AERODYNAMISK KOMPRESJON

Den mekaniske strukturen til TH 6.5 II er en perfekt kombinasjon av design og ytelse. Kurven i aluminiumslegering inneholder alle komponentene som sikrer høy presisjon i de forskjellige koblingene. Strukturen med fire par eiker tillater soliditet og demping av vibrasjonene og gir svært lav motstand mot kjegleluftstrømmen. Det brede nedre oppheng fordeler den elastiske belastningen optimalt. Et sjenerøst hull, beskyttet av en filterduk, forhindrer luftkompresjonsfenomener under nedre oppheng, og eliminerer skadelig resonans ved middels frekvenser. Den sentrale åpningen i bunnplaten sikrer optimal dekompresjon av luftsøylen inne i svingspolen, og det utgående ekspanderte materialet sprer turbulensene og beskytter det mot innkommende fremmedlegemer.

 

 

Tekniske data:
Type: Bass
Størrelse: 165 mm (6,5 tommer)
Effekt: 150 W Kontinuerlig effekt, 300 W toppeffekt
Impedanse: 4 Ohm
Frekvensrespons: 40 ÷ 4500 Hz
Følsomhet: 87 dB/Spl
Magnet: N48 "H-grade" neodym
Membran: TPX®

Audison TH 6.5 II Sax. 6,5", 165mm, Pris per par

Produktinformasjon

Effekt maks 300W
Effekt RMS 150W
Frekvensområde 40 Hz - 4500 Hz
Følsomhet 87 dB
Impedanse (Ohm) 4 Ohm
Inkludert grill / gitter Ja
Monteringsdybde 74,5 mm


40388